Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Bli en LINKare!

Följ med på vår resa

Vi skapar värdefull förändring inom mobilkommunikation och skickar dagligen miljoner engagerande och personliga meddelanden världen över. Som medarbetare hos LINK Mobility är du engagerad och värdesätter mångfald, samarbete och att lösa komplexa uppgifter i en snabbt växande internationell verksamhet.

För närvarande har vi inga lediga tjänster, men skicka gärna en öppen ansökan till: job@linkmobility.com

Vem är du?

Gillar du att jobba i en snabbt utvecklande, innovativ miljö med högt tempo? Vill du bli en del av ett företag som har över 21000 kunder, i 16 olika länder och som stolt erbjuder några av de bästa mobila kommunikationslösningarna globalt? I så fall vill vi att du ska bli en del LINK! Följ med på vår resa och maila oss idag.

Vilka är vi?

LINKers är kunniga, nyfikna och smidiga lagspelare som strävar efter att konsekvent leverera de bästa mobilkommunikationstjänsterna till våra kunder. Vi tycker om att ta itu med tekniska möjligheter och göra dem till fördelar för både våra kunder och deras slutanvändare på global nivå. Alla LINKers är viktiga medlemmar i vår familj, och tillsammans ser vi mångfald som en hävstång för innovation, utveckling och lönsamhet.

Läs vår Code of Conduct.

Other sites