Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

LINK hjälper startup-bolag växa!

Befinner ni er i en startup-fas och vill accelerera?

Vi har hjälpt företag som befunnit sig i en expansiv tillväxtfas, och vi vill gärna hjälpa fler företag! Är ni ett startup-företag med skalbara lösningar inom tech? Med mobilkommunikation kan ni nå ut till prospects ännu snabbare, och öka er försäljning. SMS har 209% högre svarsfrekvens än exempelvis telefonsamtal eller mejl!

 

Så kan vi hjälpa er att växa

Har ni ambitionen att växa och nå nya kunder? Vi på LINK Mobility har en lång erfarenhet av en snabb tillväxtresa globalt, och genom åren har vi hjälpt flera företag världen över att utveckla sin verksamhet.

Vi erbjuder kommunikationslösningar för att rekrytera nya medlemmar, utöka kunddatabasen, skicka framgångsrika kampanjer, skapa kunddialoger och mycket mer. Oavsett om ni är ute efter en partner för att hantera utskick från ert verktyg eller portal – eller om ni själva vill nyttja våra tjänster – så är LINK en säker leverantör av mobilkommunikation. Nyttja våra lösningar för att öka varumärkesmedvetenhet, skapa kundengagemang, driva trafik och förbättra ROI – med oss når ni er målgrupp när som helst, vart som helst!

 • Integrera vår SMS-lösning för att automatisera exempelvis verifieringar, tvåfaktorsautentisering, påminnelser och aviseringar.

 • Skicka ut kampanjer och viktig information via SMS, WhatsApp eller RCS.

 • Värva fler kunder och medlemmar

 • Öka konverteringsgraden i era kampanjer

 • Skapa interaktiva dialoger med kunder och leads

 • Få in betalningar snabbt och enkelt i mobilen

 

Vilka är LINK?

År 2001 tog vi de första små stegen för utveckling av ett mer intelligent gränssnitt för framtidens mobilkommunikation. Sedan dess har vi blivit Europas ledande leverantör av mobil meddelandehantering. Nu är vi över 650 LINKare som strävar efter att omvandla personanpassad kommunikation med flera och nya kanaler, innovativa mobila kommunikationstjänster och intelligent användning av data.

 • Vi är en global leverantör av mobilkommunikation

 • Vi har ett brett utbud av tjänster (integrationer, kanaler och användningsområden)

 • Vi har över 40,000 nöjda kunder

 • Och självfallet är våra tjänster GDPR-kompatibla!

Vi har flera kunder som genom åren vuxit tillsammans med oss. Instabox, företaget som introducerade en smartare paketleverans, ville 2017 få hjälp med deras kundkommunikation. Lösningen? LINKs SMS-utskick för att snabbt och enkelt meddela deras kunder att deras paket levererats! Bynk är en annan svensk startup-stjärna som vi fått hjälpa med både SMS-utskick och mobilfakturor, för att underlätta deras kommunikation och samtidigt driva in fler inbetalningar.

Integrera SMS och få ert företag att växa - LINK Mobility

 

Vill du veta mer? Kontakta oss eller använd formuläret nedan!

 

Samtycke*

Other sites