Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
BLOG

LINK Mobility tar rollen som branschexpert på världens största mobilmässa!

21 februari 2019
Share:

Mobile World Congress 2019 går av stapeln i Barcelona 25e till 28e februari och självklart är LINK Mobility på plats. Med stor monter och budskapet Transforming personal communication tar vi den plats vi förtjänar.

Vi på LINK är ivriga att se och diskutera vilken teknik som kommer att forma vår värld och framtid, och i mobilen tror vi på utveckling av personlig kommunikation. Det handlar om att bli ännu bättre på att nå rätt personer med rätt budskap vid rätt tidpunkt.

De framtida mobila nätverken, inklusive 5G, kommer skapa snabbhet och flexibilitet som möjliggör bredare kommunikationstjänster med högre prestanda och bättre tillförlitlighet. Det handlar inte bara om att vara uppkopplad och tillgänglig längre – det handlar om att hålla kontakten på ett meningsfullt sätt baserat på mer intelligens.

Artificiell intelligens (AI) är här för att hjälpa oss alla runt om i världen. I mobilen ser vi hur kommunikationen utvecklas till konversationer och går från rena transaktioner till att bygga och upprätthålla relationer. Data och kognitiv inlärningsteknik tar oss till en ny nivå av personlig dataanvändning mellan plattformar och enheter, branscher och segment, företag och kunder. Saker och kommunikation blir helt enkelt både smartare och personligare.

Messaging är en viktig drivkraft för modern kommunikation och dialog. Det är en del av det som ger liv åt vårt globala samhälle. Det är både snabbt och personligt. Det för oss närmare varandra över hela världen, vilket utgör ett första steg i utvecklingen av mer intelligenta och meningsfulla kommunikationsgränssnitt i vår framtid

Arild E. Hustad, CEO för LINK Mobility Group

Inom mobil kommunikation vill vi dela med oss av våra kunskaper och tankar, så vi är redo att välkomna dig i vår monter:

Möt oss i Barcelona @ Hall 8,1, stand 8.1 G11.

Kom och besök oss! Få inspiration och lär dig mer om de mobila trenderna inom meddelandelösningar.

Förfrågan om möte under evenemanget:


Mer inspiration

Other sites