Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Detaljhandel

Skapa långvariga kundrelationer

För detaljhandeln är effektiv och personlig kommunikation viktigt för att lyckas utveckla och upprätthålla långvariga kundrelationer. Öka kundnöjdhet och lojalitet genom att tillhandahålla en säker och effektiv kundkommunikation i konsumentens föredragna kanal. 

SMS-kommunikation kan användas i varje steg av kundresan och underlättar hela kundupplevelsen. För dig som arbetar med detaljhandel kan SMS användas till kampanjer, aviseringar, påminnelser, betalningar och mycket mer. Framförallt kan SMS bidra till ökad försäljning, kundnöjdhet och lojalitet.

 

Kontakta oss!

Öka kundlojalitet


Genom att samla in information om dina kunder kan du skapa och skicka personliga meddelanden och erbjudanden. Med en personlig och nyanserad kommunikation kan du öka kundlojaliteten till ditt varumärke. 

Belöna kunder


Belöna lojala kunder med kuponger direkt i telefonen eller locka nya kunder med rabatter. Genom att skicka erbjudanden till dina kunder i den kanal de föredrar ökar du sannolikheten till genomfört köp.

Erbjud mobilfaktura


Erbjud mobilfaktura för att säkra omedelbara betalningar och minska antalet osäkra fordringar. Gör det enkelt för dina kunder och låt dem betala med några få klick direkt i telefonenMinska antalet försenade inbetalningar och förenkla betalningsprocessen för dina kunder. 

Så skickar ni SMS inom detaljhandeln - LINK Mobility

 

Mobilkommunikation för detaljhandeln

Samla information om dina kunder och anpassa deras shoppingupplevelser. Erbjud en omnichannelupplevelse och möt dina kunder i den kommunikationskanal de föredrar. Säker kommunikation med pålitliga kanaler så som WhatsApp Business API eller verifiera ditt företag med Google Verified SMS. Belöna och erbjud dina kunder kuponger för att stärka kundrelationen och kundnöjdheten. Skicka mobilfaktura för en enkel och effektiv betalningsprocess, skicka uppdateringar och påminnelser om leveransstatus eller betalningar. 

Vi har integrationer till de stora CRM- och MA-systemen såsom Voyado, Emarsys, SalesForce Marketing Cloud, Oracle, Dotidigital, Adobe Campaign och Microsoft Dynamics. 

Hur kan LINK Mobility hjälpa? 

För prisuppgifter får du gärna kontakta oss direkt eller använda kontaktformuläret på sidan. 

Mobilkommunikation inom detaljhandeln - LINK Mobility
Alla våra lösningar
Other sites