Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

E-handel

Optimera konverteringar och driv trafik till din webbutik

Som e-handel är det viktigt att finnas tillgängliga i den kanal som kunden befinner sig i. Digitaliseringen innebär färre fysiska kontaktpunkter, men allt fler digitala. Se därför till att erbjuda dina kunder en omnichannelupplevelse så att du kan nå dem vart som helst, när som helst. Med en öppningsfrekvens på 98%, där alla SMS läses inom 3 minuter fångar du dina kunders uppmärksamhet på en gång. Genom tydliga budskap och call to actions kan du öka trafiken till din webbutik och optimera dina konverteringar. 

Kontakta oss!

Automatiserad kundkommunikation


Håll dina kunder uppdaterade i varje steg av kundresan genom automatiserad kundkommunikation. Skicka orderbekräftelser, leveransuppdateringar, påminnelser och följ upp kundnöjdheten i den kanal som dina kunder redan finns i.  

Öka kundengagemang


Engagera era kunder i deras föredragna kanal genom kampanjer och erbjudanden. Med SMS kan ni skapa ett högt kundengagemang, med högre öppningsgrad, konverteringsgrad och klickfrekvens än någon annan kanal.  

Erbjud personlig shoppingupplevelse


Med mobilkommunikation kan du bjuda in till personlig dialog och skräddarsy varje kunds shoppingupplevelse. Dra nytta av den kunddata du har tillgänglig och lär känna dina kunder för att anpassa upplevelsen därefter. Följ upp tidigare kampanjer och maximera framtida utskick.  

SMS-kommunikation för ehandeln - LINK Mobility

 

 

Personlig kommunikation med 98% öppningsfrekvens

Med våra lösningar för mobilkommunikation kan du göra automatiska utskick av orderbekräftelser och leveransuppdateringar, skicka kampanjer, erbjudanden, kundundersökningar och mycket mer. Genom att samla in information om dina kunder kan du skapa en personlig kundkommunikation och shoppingupplevelse. Dra nytta av informationen för att optimera dina kampanjer och öka konverteringen. Använd dig av mobilfaktura för säker och snabb betalning och undvik osäkra kundfordringar. Informera dina kunder om nya kollektioner, erbjudanden, tävlingar, lageruppdateringar och påminn om övergivna varukorgar. 

Vi har integrationer till de stora CRM- och MA-systemen såsom Voyado, Emarsys, SalesForce Marketing Cloud, Oracle, Dotdigital, Adobe Campaign och Microsoft Dynamics. 

Ta del av ytterligare tips om hur du, i din e-handel, kan använda SMS-kommunikation här!

 

Våra lösningar

För prisuppgifter får du gärna kontakta oss direkt eller använda kontaktformuläret på sidan. 

SMS för ehandelsbolag - LINK Mobility
Alla våra lösningar
Other sites