Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Logistik

Förbättra hela kundresan genom att erbjuda värdefull mobilkommunikation

För logistikbranschen är det otroligt viktigt att kommunikationen fungerar snabbt, direkt och effektivt. Alla led i processen behöver fungera smidigt för att underlätta för alla inblandade, internt såväl som för slutkund. Med våra SMS-tjänster kan ni automatisera all kommunikation och säkerställa att informationen når rätt person snabbt.

Med våra SMS-tjänster kan ni utveckla en välfungerande och enkel kundkommunikation. Era kunder får aviseringar i flera skeden av leveransen och ni kan dessutom erbjuda att skräddarsy leveransen med tid, plats och datum. Ni kan även enkelt samla in kundens upplevelse efter en lyckad leverans vilket ger er chansen att förbättra kundupplevelsen och gör att kunden känner sig sedd. 

 

Kontakta oss!

Direkt avisering


Avisera kunder när deras leverans förbereds, skickas och har levererats. Skicka ut viktiga statusuppdateringar och samla in värdefull feedback när leveransen är slutförd. 

Effektiviserad verksamhet


Kommunicera inom din organisation och skicka meddelanden till förare, leveranspersonal och lagerpersonal. Se till att verksamheten går så smidigt som möjligt genom hela processen.

Skräddarsydd leverans


Se till att dina kunder är nöjda med när, hur och var deras varor levereras. Skicka meddelanden som når ut direkt och ge dem chansen att bestämma för bästa möjliga kundupplevelse. 

Mobilkommunikation för logistikbolag

 

Förbättra logistiken från början till slut

Transport, frakt och leverans är alla en del av logistikbranschen. Du kan använda SMS-meddelanden för leveransinitierade meddelanden, statusuppdateringar och leveransaviseringar och påminnelser. Du kan också erbjuda tillägg såsom hemleverans, byte av leveransplats eller tid, tullklarering och mer. Att skicka meddelanden via SMS eller andra föredragna kanaler i mobilen är det snabbaste och mest pålitliga sättet att nå slutkunden och få dem att ta emot och hämta paketet. Med snabbare upphämtningstider, inklusive upphämtning vid servicepunkter och hemleverans, kan ni minska era kostnader.

 

Kundkommunikation för logistikbolag

Oavsett om det är påminnelser eller kampanjer ni vill informera era kunder om så är mobilkommunikation oslagbart. Ni når era kunder på bara några minuter och kan enkelt uppmana dem till att hämta ut paket, boka in leveranstid, betala för ytterligare tjänster i samband med leverans etc. 

Ta del av fler tips om hur logistikföretag kan använda SMS-kommunikation här

SMS inom logistikbranschen
Alla våra lösningar
Other sites