Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Partners

Integrera SMS och skapa värde för alla

Stärk ert erbjudande och skapa mervärden för era kunder genom att integrera våra SMS-tjänster. Oavsett bransch och produkt är kommunikationen viktig för att alla ska bli nöjda, och med LINK som partner och leverantör kan ni öka försäljningen samtidigt som ni skapar värde.

Kontakta oss

Öka ert värde


Öka värdet på era produkter och tjänster genom att inkludera en kommunikationskanal. Integrera våra tjänster och erbjud era kunder en fulländad produkt som har allt de behöver.

Skapa möjligheter


Genom att förbättra er produkt, system eller plattform tillsammans med oss så skapar ni fler möjligheter för er och era kunder. Alla bolag och branscher är beroende av en enkel och effektiv kommunikation.

Gör bättre affärer


Erbjud era kunder en helhetslösning som gör den oslagbar på marknaden. 98% av alla SMS öppnas och 90% öppnas inom 3 minuter. Det ger er en direktintäkt som skapar nytta för både mottagare och företag.

Integrera SMS i er plattform - LINK Mobility

 

Skapa värde och öka era intäkter

Gör det enklare för kunder och företag att välja just er genom att erbjuda dem en produkt som har allt! Notifikationer, aviseringar, påminnelser, tvåvägskommunikation, mobilfakturor och kampanjer. Allt är möjligt för er att integrera och sälja direkt i ert nuvarande utbud.

SMS är en kanal som garanterar att ni når ut snabbt och enkelt fångar mottagarens intresse. Oavsett vad ni säljer eller erbjuder så kan det utbudet stärkas ytterligare genom inkludera SMS i produktportföljen. LINK är en säker partner och leverantör till flera stora företag i Sverige som vill skapa värde för sina kunder och mottagare.

Så tjänar ni på ett partnerskap

Vi har flera partners som tjänar mycket genom att integrera och sälja SMS genom deras tjänster och plattformar. Är ni ett konsultföretag kan ni enkelt inkludera SMS i ert erbjudande och på så sätt boosta ert erbjudande, likaså om ni erbjuder en SaaS-tjänst. För varje SMS som skickas genom era system så tjänar ni på det, samtidigt som slutkunderna får en bättre kundupplevelse.

 

Bli en certifierad partner

Vi på LINK investerar i långsiktiga relationer tillsammans med våra partner och vill växa ihop med er. Vi gör det enkelt för er att förstärka kundrelationer med rätt teknik, mjukvara och integration. Skapa ett starkare erbjudande gentemot era kunder och få ännu mer tillbaka. Som en del i vårt Partner Community ser vi till att du har allt material du behöver för att glänsa och ge dina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Läs mer om vårt Partner Community här.

Bli en certifierad partner - LINK Mobility
Alla våra lösningar
Other sites