Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Åhléns väljer LINK Mobility för marknadsförings-SMS

23 april 2018
Share:

LINK Mobility, Europas ledande leverantörer av mobila meddelandetjänster och mobiltjänster, har tagit över meddelandeutskick för Åhléns, Sveriges ledande varuhuskedja.

Åhléns ingår i Axel Johnson-gruppen och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken med 63 varuhus i Sverige och e-handel via åhléns.se.

LINK Mobility tar nu över Åhléns marknadsförings-SMS mot kunder samt SMS-utskick för click & collect-tjänsten. (Click & collect innebär en SMS-notis till kund när en på webben beställd vara finns att hämtas i butik.)

– Vi har valt LINK Mobility utifrån att de är en pålitlig leverantör men att de dessutom utvecklar sina tjänster och tittar på fler kanaler för kommunikation som t e x LINK Facebook Messenger, säger Mikael Lindell, CRM-chef Åhléns.

– Avtalet är ett väldigt glädjande bevis på att vi levererar service och kvalitet i och med att vi levererade mobiltjänster till Mikael även i hans tidigare anställning på Apotek Hjärtat, säger Fredrik Nyman, Managing Director på LINK Mobility Sverige.

Tjänsten är igång sen december 2017.


För mer information kontakta:

Åhléns
Mikael Lindell, CRM-chef
mikael.lindell@ahlens.se
+46 (0)76 724 24 72

LINK Mobility Sverige
Fredrik Nyman, Managing Director
fredrik.nyman@linkmobility.com
+46 732 59 40 95

Läs mer:
Om SMS-tjänster

Mer om Åhléns
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 63 varuhus i Sverige och e-handel via åhléns.se. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och 3 000 medarbetare möter 80 miljoner kunder varje år. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.
Läs mer
om Åhléns.

Other sites