Compary väljer LINK Mobility som SMS-leverantör!

Published on 2021-12-21

Compary är ett Affiliate Marketing-företag som främst är aktiva inom kredit- och finansbranschen. De har valt att integrera våra SMS-lösningar för att utöka kommunikationsutbudet och inte minst för att öka trafiken till deras partners hemsidor.  

Compary grundades 2012 och är ett affiliate-företag som tillhandahåller flertalet jämförelsesajter. Med målet att hjälpa konsumenter att hitta rätt i den alltmer växande kreditmarknaden erbjuder de olika typer av jämförelsesajter för kreditkort och lån. Deras största hemsidor inom lån, vilket SMS-utskicken utgår från, är Lånen.se och Kreditium.se. Dessa hemsidor driver idag stora mängder trafik till sina partners där SMS-utskick driver på detta ytterligare och hjälper till att lyfta aktuella kampanjer, erbjudanden och nyheter på lånemarknaden. Detsamma gäller även inom kreditkort där SMS-utskick huvudsakligen används för att trycka på nyheter och erbjudanden för nya och existerande kreditkort. 

Compary har tidigare huvudsakligen arbetat med mejlutskick till deras slutkonsumenter. Med hjälp av SMS-kampanjer är syftet att få en större genomslagskraft och att driva mer trafik till deras partners hemsidor. 

- Tidigare har vi enbart kört med mejlutskick men vi tyckte att det var svårt att nå ut till våra kunder och såg en väldigt låg öppningsgrad. Vi började därför kolla efter andra lösningar, hur vi på ett effektivare sätt kunde driva ännu mer trafik, och SMS blev lösningen, säger Simon Klaesson, SEO Manager på Compary. 

Sedan implementeringen av SMS som en ytterligare kommunikationskanal har både öppningsgraden och trafiken ökat. Både slutkonsumenter och samarbetspartners är nöjda med den nya kommunikationsstrategin och Compary är själva nöjda med det resultat som SMS hittills har levererat. 

- Vi är väldigt nöjda med den utveckling som SMS-utskicken bidragit med hittills. SMS har haft en betydligt bättre genomslagskraft än våra tidigare kommunikationskanaler. Det är ett effektivt sätt att förmedla korta budskap med tydliga USPar på, säger Simon Klaesson, SEO Manager på Compary. 

Om Compary 

Compary är ett svenskt bolag med huvudkontor i Göteborg. Bland deras varumärken hittar du sajter som Kortio.se, Kreditkort.com och Alltomkreditkort.se. Utöver Sverige driver de även verksamhet i bland annat Norge, Danmark, Kanada och Tyskland.