Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

E-handelsplattform lanserar SMS-funktion

1 november 2017
Share:

Vendre erbjuder företag en e-handelsplattform med responsiv design som integreras i företags affärssystem. Vendre har nu ingått partnerskap med LINK Mobility som leverantör av SMS-tjänster. Syftet är att Vendre ska kunna erbjuda sina företagskunder SMS-kommunikation med slutkunder.

E-handelsplattformen Vendre arbetar med varumärken som Brittfurn, Mstore och Aj Produkter och erbjuder e-handlare en plattform med responsiva sidor och lättnavigerade plattformar. För att utöka värdet av sin tjänst integrerar Vendre nu en SMS-funktion i sitt system. Företag som nyttjar Vendres e-handelsplattform kan via den skicka ett meddelande till slutkunder som inte fullföljt sitt köp, för att påminna om varor som ligger kvar i varukorgen eller till kunder som har handlat och som ska få veta att deras varor är nedpackade och på väg.

– Det känns som ett positivt steg i Vendres utveckling, att nu kunna erbjuda våra kunder ytterligare ett tydligt mervärde genom SMS-tjänster. Våra kunder kan ha stor nytta av den här tjänsten, exempelvis genom att öka försäljningen eller få igång tidigare kunder, säger Gabriel Nordström, säljchef på Vendre.

– Det är superkul att vi kan hjälpa olika typer av företag att tillföra värde till sina tjänster och produkter, säger Ola Schröder, partneransvarig på LINK Mobility.

Om Vendre
Vendre är en konsultfirma med spetskompetens inom e-handel. De bygger en plattform för ledande e-handelsbolag och jobbar med att vässa företags e-handel utifrån konsumentbeteenden, så att de ska kunna sälja mer. Vendre har små till stora företag som kunder, från startup-bolag till bolag med flera hundra miljoner kronor i omsättning.

Other sites