EasyPark väljer LINK Mobility för SMS-utskick

Published on 2017-03-17EasyPark väljer LINK Mobility för SMS-utskick - Hero image

LINK Mobility Sverige, (LINK) (dotterbolag till LINK Mobility Group ASA), en av Europas ledande leverantörer av mobila meddelandetjänster och mobiltjänster, ska utveckla och integrera SMS för EasyPark, Europas största parkeringsbolag.

EasyPark erbjuder en mobiltjänst för alla bilister som vill förenkla sin vardagsparkering och förbättra stadstillgänglighet. EasyParks mobila tjänst minimerar tid och ansträngning bilister och företag spenderar på att hitta och betala för parkering. Företaget är verksamt i Australien, Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Italien, Österrike, Spanien och Frankrike.

– Vi letar alltid efter nya sätt som kan förbättra vår kommunikation med kunder, och LINK är det senaste tillskottet till en grupp av partners i världsklass som hjälper oss att förbättra användarupplevelsen ännu mer, säger Anders Bäck, vd för EasyPark Sverige.

– EasyPark är ett riktigt spännande varumärke att få som kund, särskilt som de liksom vi växer i Europa samt fokuserar på en digital och mobil upplevelse. Jag är kund själv, som använder deras mobila lösningar, och jag ser fram emot att se LINK hjälpa EasyPark utvecklas med fler mobila lösningar i framtiden, säger Krister Tånneryd, vd för LINK Mobility Sverige.

EasyPark är ett av världens ledande företag inom mobila tjänster för parkering och är närvarande i nästan 500 städer, med mer än 100 kommersiella parkeringsoperatörer på 10 marknader.

LINK är en av Europas ledande leverantörer av SMS och mobiltjänster. LINK har sitt huvudkontor i Oslo, och har kontor i Bergen, Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Kolding, Tammerfors, Helsingfors, Hamburg, Riga och Tallinn. Bolaget är noterat på Oslo-börsen under symbolen LINK. LINK har haft stadig tillväxt under de senaste åren när det gäller både intäkter och vinster.

Läs pressmeddelandet på Oslo Børs

Läs mer om SMS-kommunikation