Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Euromaster ökar kundlojaliteten

21 mars 2017
Share:

Euromaster är Europas ledande kedja för däck- och fordonsservice, med marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Företaget har 80 års erfarenhet inom branschen och är representerat på över 100 orter runtom i Sverige. Tillsammans med Michelin lanserar nu Euromaster en kampanj för att samla in kvalitativ kunddata.

Kampanjen utgörs av en quiz, levererad av LINK Mobility, som kunder som handlat Michelin-däck under mars, april och maj kan svara på. Euromasters kunder tipsas om att delta i tävlingen via webben och verkstäder runt om i landet. Företaget har haft liknande tävlingar tidigare men inte via mobilen, och tack vare detta tillvägagångssätt blir kunddatan mer kvalitativ, inklusive till exempel kunds mailadress, verkstad, registreringsnummer och så vidare.

Vi använder LINK Mobilitys kreativa lösningar för att göra våra kampanjer mer lättanvända och intressanta för våra kunder. Det måste vara enkelt att engagera sig!, säger Jonathan Karlsson, Marketing & Retail Development Manager på Euromaster.

Other sites