Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Fördubblat antal SMS-utskick för LINK Mobility

27 november 2017
Share:

Black Friday 2017 drev inte bara mobilshoppingen till en ny nivå. Under dagen levererade LINK Mobility Group mer än 80 miljoner mobilmeddelanden, ett nytt rekord för koncernen.

– Antalet mobilmeddelanden och transaktioner som skickades via vår infrastruktur under Black Friday mer än fördubblades jämfört med 2016, säger Arild E. Hustad, vd för LINK Mobility. Förra året hanterade LINK Mobility cirka 34 miljoner meddelanden i samband med Black Friday. Och även om vi redan har observerat en signifikant ökning av meddelanden för den här händelsen förväntar vi oss att dra nytta av de efterföljande köpeffekterna under de kommande dagarna, vilket gör att vi upprätthåller transaktioner på rekordhög nivå, fortsätter Arild. Vi upplever en fortsatt efterfrågan av mobilmeddelanden samt mobila lösningar och ser en pågående trend mot digitisering av affärsprocesser, tillägger Arild.

Den pågående övergången till mobilen blir alltmer uppenbar, även när det gäller försäljningen under Black Friday. Enligt Salesforce/Forbes översteg för första gången köp från mobilen de som gjordes från datorer.

– Vi tror att den starka trend som vi bevittnat denna Black Friday, med fördubbling av mobilanvändning och handel, kommer att fortsätta. LINK kommer att sträva efter att ständigt utveckla attraktiva mobilmeddelanden och mobillösningar som ger våra kunder möjlighet att engagera sina kunder via mobilen, avslutar Arild E. Hustad, vd LINK Mobility Group.

För mer information kontakta:

Arild Hustad, CEO
LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

Other sites