Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Förvärvet av bulgariska Voicecom är klart

2 oktober 2017
Share:

Voicecom becomes LINKVi hänvisar till börsmeddelandet från LINK Mobility Group den 30 juni 2017 beträffande undertecknandet av avtal gällande förvärvet av det bulgariska mobilmeddelandebolaget Voicecom AD.

Voicecom är en av de ledande leverantörerna av mervärdestjänster inom mobillösningar i Bulgarien med en marknadsandel på cirka 40 %.

– Jag är väldigt glad att kunna tillkännage förvärvet av Voicecom, en av de ledande leverantörerna av mobilmeddelanden på den bulgariska marknaden, en marknad som genomgår en stark ekonomisk utveckling och tillväxt, med god potential tack vare mer än sju miljoner invånare. Vidare är vi medvetna om att efterfrågan på mobilmeddelanden och mobila lösningar ökar snabbt, och vi tror att den bulgariska marknaden fortsätter att växa starkt. Att kombinera LINK och Voicecoms innovativa lösningar kommer göra det möjligt för oss att ytterligare stärka vår position på den bulgariska marknaden, säger Arild E. Hustad, vd för LINK Mobility i samband med förvärvet av Voicecom AD.

Other sites