Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Förvärvet av spanska GMS är klart

29 september 2017
Share:

LINK Mobility Group ASA (”LINK”) har genomfört förvärvet av spanska Global Messaging Solutions SL

Vi hänvisar till börsmeddelandet från LINK Mobility Group ASA (LINK) den 19 januari 2017 avseende undertecknandet av ett förvärv av Global Messaging Solutions SL (”GMS”). GMS har en solid position på den spanska marknaden inom mobila meddelandetjänster, och är särskilt starka inom mobilmarknadsföring och mobila flerkanalslösningar.

GMG becomes a part of LINKLINK blir genom de planerade förvärven av GMS och det spanska företaget Didimo, som tillkännagavs den 13 januari 2017, den ledande leverantören av mobilmeddelanden och mobila lösningar på den spanska marknaden.

– Jag är verkligen glad att tillkännage att vi nu har förvärvat GMS i Spanien. Vi ser en stark tillväxt på den spanska marknaden inom mobilmeddelanden och mobila lösningar framöver. Som den främsta aktören på den spanska marknaden med cirka 40 % marknadsandelar , är vi nu väl positionerade för att fortsätta att öka vår spanska verksamhet och dra nytta av den växande efterfrågan av våra tjänster, säger Arild E. Hustad, VD för LINK, i samband med övertagandet av GMS.

Other sites