Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Fredrik Nyman ny vd för LINK Mobility i Sverige

14 november 2017
Share:

LINK Mobility ABs nuvarande vd Krister Tånneryd går vidare till LINK Mobility Group som CTIO från och med den 1 december. Samtidigt tillträder Fredrik Nyman posten som vd för verksamheten i Sverige.

Krister Tånneryd, LINK Mobility

Krister Tånneryd har varit vd för LINK Mobility i Sverige i 3 år, och har en lång bakgrund inom IT/Telecom i Skandinavien, bland annat hos SAS, Telenor och ComHem. Krister går nu vidare till att bli CTIO, Chief Technology and Innovation Officer, för koncernen.

– Detta ska bli väldigt spännande. Det är baserat på lagda planer som vi tillsammans nu ska genomföra arbetet med att transformera LINK till att bli den verkliga ledaren inom Mobile Messaging & Solutions på den europeiska marknaden. Vi har kunderna, vi har tekniken och vi har det viktigaste, kunskapen, för att realisera målbilden, säger Krister Tånneryd.

Krister är 48 år, och bor i Stockholm med sin familj bestående av fru och fyra döttrar.

Fredrik Nyman, LINK Mobility

Fredrik Nyman som har varit på LINK Mobility sen 2007, har tidigare vd-erfarenhet och är idag Sales & Marketing Director för LINK Mobility i Sverige. Fredrik har varit med och byggt upp bolaget, varit delaktig i bolagsförvärv samt rekryterat ett stort antal av de anställda.

– LINK Sverige har de senaste åren under Kristers ledning tagit på sig ledarjackan för SMS och mobila lösningar på en marknad i framkant. Jag ser fram emot att leda verksamheten och alla medarbetare vidare mot fortsatt utveckling och framgång!, säger Fredrik Nyman.

Fredrik Nyman är 42 år och bor med sin familj om fru och barn i Stockholm.

Hanne Løvstad, nuvarande CITO för koncernen, går vidare till nya utmaningar inom miljöengagemang hos Miljøstiftelsen Bellona. Hanne har under det senaste året etablerat en tydlig strategi och väg framåt för produktutveckling, innovation och konsolidering av IT- plattformar inom LINK Mobility.

För ytterligare information kontakta:
Krister Tånneryd, Managing Director
+46701410000
krister.tanneryd@linkmobility.com

Fredrik Nyman, Sales & Marketing Director
+46732594095
fredrik.nyman@linkmobility.com

Om LINK Mobility Sverige
LINK Mobility AB ingår i LINK Mobility Group, Europas största leverantör av mobila kommunikationslösningar. Vi erbjuder mobilkommunikation, mobila lösningar och mobil datainsikt- mobilt är den gemensamma nämnaren. Vi är med och skapar framtidens kundrelationer!

Other sites