Frida Finnström ny vd för LINK Mobility AB

Published on 2020-09-16Frida Finnström ny vd för LINK Mobility AB

Frida Finnström tillträdde den 14 september som ny vd för verksamheten i Sverige, och den tidigare vdn Fredrik Nyman går samtidigt över till LINK Mobility Group som CCO.

Frida har jobbat på LINK Mobility AB sedan hösten 2018 som Product Director. Hon har strukturerat upp avdelningen för support och leverans på LINK och har lett ett team på tre personer för att stötta våra kunder. Frida har varit en stor tillgång vid större kundprojekt och haft en otrolig inverkan på LINKs verksamhet gällande kundsupport, projektledning och pådrivande av  både lokala produkter och koncern.

- Att få leda och tillsammans utvecklas med teamet vi har i Sverige känns väldigt roligt och spännande! Jag ser fram emot allt vi kommer åstadkomma tillsammans med kunder i fokus och energin på topp, säger Frida Finnström, Managing Director på LINK Mobility AB.

Fredrik Nyman har jobbat på LINK i 13 år och har en lång erfarenhet av vår bransch både lokalt och globalt. Han gick över till LINK Mobility Group som Chief Commercial Officer den första september och kommer att fortsätta hjälpa LINK att växa genom att leda CCO-teamet framåt.

- Jag ser fram emot att ta mig an nya utmaningar inom LINK Mobility och är väldigt tacksam för alla mina år på LINK Sverige lokalt. Mitt fokus framöver kommer vara på att stötta alla LINKs lokala marknader att uppnå sina mål med hjälp av Go to market, koncernens produkter, vår marknadsföring och försäljning, säger Fredrik Nyman, ny Chief Commercial Officer på LINK Mobility Group.

- Frida började på LINK för två år sedan, men vi har känt henne i flera år tidigare då hon var kund hos oss. Frida är snabblärd och vill alltid utvecklas, och har stor tro till att personalen är vår största tillgång. Hon kommer att sätta fokus på god kultur och ledarskap i sin nya roll, vilket är något vi värdesätter här på LINK. Frida har ett stort nätverk och förståelse kring våra kunders behov, och med hennes energi och stora drivkraft strävar hon ständigt för att bli ännu bättre, säger Ina Rasmussen, COO Northern Europe.

För ytterligare information, kontakta:

Frida Finnström, Managing Director

+46 702 338 530