Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Kom & bubbla med oss! Vi bjuder in till seminarium + mingel

10 oktober 2019
Share:

Varför är det viktigt att digitalisera idag och hur kan processen se ut? Vad innebär det för kundkommunikationen? Få nya insikter och massvis av inspiration – vi har bjudit in två viktiga kunder som delar med sig av deras erfarenheter!

Urban Ståhl, vd på Online Sverige, berättar hur de hittar bästa kommunikationen för respektive kund, och hur de ser på framtida kommunikationslösningar. Online Sverige är ett kontaktcenter förbättrar andra företags kundkommunikation, och Urban har en lång erfarenhet inom affärsutveckling, kundservice och telemarketing.

Neslin Ayhan, IT Manager på Opus Bilprovning, berättar om deras stora resa mot en digital verksamhet och deras framtidsvisioner! Neslin har en lång erfarenhet av konsult inom IT-branschen. Opus Bilprovning utför bilbesiktningar och har idag 92 stationer från Kiruna till Malmö.

Ta del av våra kunders tankar och lärdomar, få värdeskapande insikter och ta chansen att mingla runt och knyta värdefulla kontakter efteråt. Seminariet är gratis och vi bjuder på lättare tilltugg och dryck, men platserna är begränsade så boka din plats idag!

 

Boka din plats – SMS:a BUBBEL till 71550

 

Datum: 5 november, tisdag

Tid: 16-18:30

Plats: Champagnebaren, Mosebacke torg 1-3, Stockholm

Other sites