Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Lars Christian Iuel blir Chief Commercial Officer i LINK Mobility

15 september 2017
Share:

LINK Mobility Group ASA meddelar att Lars Christian Iuel har utsetts till Chief Commercial Officer i LINK Mobility. Iuel kommer att bli en del av den europeiska koncernledningen och rapportera direkt till Arild E. Hustad, koncernchef för LINK Mobility.

– Jag är verkligen glad att välkomna Lars Christian som en del av mitt europeiska managementteam. Lars Christian kommer att ansvara för all kommersiell verksamhet i koncernen, inklusive försäljning och marknadsföring, allt vår marknadsarbete och framgångsrik integrering av förvärvade bolag på såväl befintliga som nya marknader. Han kommer att ta på sig ett helhetsansvar för alla kommersiella aspekter av LINK Mobility framöver. Lars Christian är en erfaren och internationell ledare som trivs med att leverera högkvalitativa tjänster till kund och har en utmärkt bakgrund för att leda omvandlingen av LINK Mobility till den ledande mobilmeddelande- och lösningsaktören i Europa. Med Lars Christian som en del av det europeiska LINK Mobility-teamet är jag övertygad om att vi kommer att fortsätta att påskynda vår positiva utveckling, säger Arild E. Hustad.

Lars Christian Iuel, CCO LINK Mobility Group ASALars Christian är 53 år och dansk medborgare. Han har en lång bakgrund inom mobilbranschen med erfarenhet av ledande befattningar inom Telenor i mer än 20 år. Under sin tid i

Telenor har han varit VD för Telenor i Pakistan, som arbetar centralt för att utveckla Telenor på de asiatiska marknaderna. Innan han gick över till LINK Mobility var han Chief Commercial Officer i Millicom och deras afrikabaserade TIGO-projekt.

Lars Christian gick över till LINK Mobility den 15 september.

–Jag ser fram emot denna roll och jag får oerhört mycket energi att vara en del av LINK Mobility-teamet, som ska ta företaget till nästa nivå av kundorientering och innovation. Jag är imponerad av vad LINK Mobility har åstadkommit hittills, och jag tror starkt på att LINK Mobility har stora tillväxtmöjligheter framöver för att utnyttja sin ledande position i Europa inom mobilmeddelanden- och lösningar, säger Iuel.

Om LINK Mobility Group ASA

LINK Mobility Group ASA är en av Europas ledande leverantörer inom mobil kommunikation. Koncernen är specialiserat på mobila meddelandetjänster, mobila lösningar och mobildata. Genom att integrera mobilteknik, kommunikations- och serviceprocesser erbjuder koncernen ett brett utbud av standardiserade och kundanpassade lösningar för att klienter ska möta den växande efterfrågan på digital konvergens mellan företag och kunder. Koncernen har huvudkontor i Oslo, Norge, med kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Bulgarien, Tyskland och Spanien. Vidare är koncernen noterad på Oslobörsen (ISIN: NO0010219702) och hade under 2016 en totalomsättning på 924 miljoner NOK.

Other sites