LINK lanserar nytt betalsätt tillsammans med Neonomics

Published on 2021-09-21LINK lanserar nytt betalsätt tillsammans med Neonomics - Hero image

LINK Mobilty erbjuder nu ännu smidigare betalningar tillsammans med Neonomics. Med vår nya betalleverantör kan företag erbjuda sina kunder chansen att schemalägga när betalningen ska gå igenom och betala via banken.  

Vår tjänst mobilfaktura gör det smidigare för företag att fakturera sina kunder. Med Neonomics kan vi nu även erbjuda schemalagda betalningar, vilket gör att företag kan ta betalt snabbt och enkelt. Med detta blir det möjligt att helt frångå pappersfakturor och låta kunden ta emot fakturan och betala i mobilen, vilket minskar antalet obetalda fakturor och förenklar distibutionsledet.

Mobilfaktura har sedan tidigare flera olika betalsätt för att underlätta för slutkunden. Kunden kan betala via kort, banköverföring eller Swish. Fördelen med schemalagda betalningar är att kunden kan hantera fakturan direkt, men att betalningen sker vid ett senare tillfälle. På så sätt minskar risken avsevärt att fakturan glöms bort och betalas efter förfallodatum.

Med mobilfaktura kan du:

  • Skicka ut fakturor och påminnelser direkt till kundens mobiltelefon

  • Få snabbare inbetalning

  • Distribuera automatiskt från ert befintliga system eller skicka ut manuellt när kunden kontaktat er kundsupport

  • Erbjuda flera olika betalsätt (bankbetalning, kortbetalning och Swish)

  • Och låta kunden bestämma när pengarna ska dras.

Neonomics

Neonomics erbjuder enkla betalnings- och finanslösningar i Europa. De grundades i Norge 2017 och har över 90 medarbetare i Kiev, Frankfurt och Oslo.