LINK Mobility AB hjälper Widriksson Logistik med SMS-kommunikation

Published on 2020-08-18LINK Mobility hjälper Widriksson Logistik med SMS-kommunikation - Hero image

Widriksson Logistik är ett distributionsföretag som fokuserar på hållbar last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig logistikerfarenhet med de senaste tekniska lösningarna satsar Widriksson på utveckling av nya digitala lösningar för last mile-logistik. Målsättningen är att öka kundnöjdheten hos godsmottagarna genom bättre överblick och kontroll, och en del i det är snabb och effektiv SMS-kommunikation.

LINK Mobility levererar dagligen miljoner SMS världen över, och vi hjälper flera olika företag och branscher att utveckla deras kundrelationer med personlig och direkt kommunikation. Vi ser fram emot samarbetet med Widriksson Logistik, som har vana vid SMS-kommunikation och valt oss som samarbetspartner framöver.

- Tack vare samarbetet med LINK Mobility kan vi ytterligare utveckla kommunikationen med varumottagaren, säger Marcel Nemer, Affärsområdeschef Digital Solutions på Widriksson Logistik. Vi arbetar för framtida lösningar för att kommunicera med slutkunderna även via sociala medier som till exempel Facebook Messenger eller WhatsApp eller annan kanal som mottagaren väljer.

- Vi är stolta att Widriksson Logistik valt oss som partner för SMS-utskick och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi kan hjälpa dem att utveckla deras kundkommunikation. Denna typ av ’last mile’-tjänster blir allt mer efterfrågade av konsumenter där snabb och pålitlig kommunikation är viktigt för att slutkunden skall känna att dom får en leverans som ger en fortsatt positiv känsla av köpet. Vi känner oss hedrade att vi kan bistå med den delen för att förbättra kundupplevelsen, säger Fredrik Nyman, Managing Director på LINK Mobility AB.

2018 lanserade Widriksson en digital leveransportal för last mile-distribution, där kunder kan följa sina leveranser i realtid för att få en bättre överblick och kontroll på leveransflödet. Via den plattformen har LINKs system integrerats för att trigga SMS till slutkunden i samband med leverans.