Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility avser förvärva italienska Total Connect

22 september 2017
Share:

LINK Mobility Group ASA (”LINK”), en av Europas ledande och snabbast växande leverantörer av B2C mobila meddelanden och mobila tjänster, har ingått ett avtal om förvärv av det italienska mobilmeddelandeföretaget Archynet s.r.l. ( ”Total Connect”).

LINK Mobility to acquire Italian TotalconnectTotal Connect grundades 1998 och ligger i Turin i Italien. Total Connect har en stark position på den italienska marknaden med direktanslutning till de italienska mobiloperatörerna. Det är ett av de ledande mobilmeddelanden- och marknadsföringsleverantörerna i Italien och har lanserat många nya tjänster inom detta utrymme de senaste åren.

– Jag är glad att tillkännage att vi har tagit vårt första steg in på den italienska marknaden genom förvärvet av Total Connect. De är en av pionjärerna inom mobilmeddelanden i Italien och har en stark kundbas på mer än 600 företagskunder. Italien är en spännande marknad för LINK framöver, och jag är säker på att vi kommer att se stora möjligheter att introducera några av våra avancerade mobilmeddelanden och mobillösningar. Vi kommer naturligtvis att leta efter ytterligare möjligheter i Italien för att säkerställa att vi når våra 40% marknadsandelar på denna stora och växande europeiska marknad, säger Arild E. Hustad, VD för LINK.

–Jag är väldigt glad över att sälja mitt företag som jag startade 1998, och att ansluta oss till LINK. Vi ser en stark tillväxt på den italienska marknaden och jag tror att tack vare en sammanslutning med LINK och dess portfölj av mobila lösningar kommer vi att fortsätta att öka vår verksamhet starkt. Jag personligen ville hitta en internationell partner för att ta mitt nuvarande företag till nästa nivå i Italien, säger Claudio Gioiosa, VD för Total Connect.

Om Total Connect
Total Connect etablerades 1998 och har direkt koppling till de italienska operatörerna. Total Connect är en pålitlig leverantör av mobila marknadsföringstjänster, och betjänar kunder i Italien med mobilkampanjer och meddelandeutskick.

Other sites