Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility förvärvar brittiska HSL Mobile

28 november 2018
Share:

LINK Mobility Group AS (”LINK”), Europas ledande och snabbast växande leverantör av B2C mobila meddelanden och mobila tjänster, har idag ingått ett slutgiltigt avtal om förvärv av det brittiska mobilmeddelandeföretaget Hay Systems Ltd (”HSL Mobile”).

HSL Mobile grundades 1999 och ligger i Edinburgh, Skottland. HSL Mobile är känd som en ansedd och pålitlig leverantör av mobilmeddelanden för organisationer i Storbritannien och hela världen, med sin egen operatörsanslutna SMSC (Short Message Service Center).

– Jag är glad att kunna tillkännage att vi nu har tagit vårt första och väldigt viktiga steg in på den brittiska marknaden genom förvärvet av HSL Mobile. Denna viktiga europeiska marknad upplever stark tillväxt och hög efterfrågan på avancerade mobilmeddelanden och mobillösningar. HSL Mobile har en stark blandning av både företagskunder och SMB-kunder i Storbritannien och vi ser en bra potential att växa över hela kundbasen i Storbritannien tack vare både befintliga och nya tjänster. LINK har nu utökat sin kundbas i Europa genom organisk tillväxt och förvärv under de senaste tolv månaderna från 10 000 till fler än 20 000 kunder, säger Arild E. Hustad, vd för LINK Mobility Group AS.

– Att förvärvas av LINK Mobility Group är ett riktigt bra steg för HSL Mobile och våra kunder. Båda företagen har liknande värderingar och strävar efter att leverera bra tekniska och tillförlitliga mobilkommunikationstjänster. Som en del av LINK kommer vår tjänsteportfölj att öka kraftigt, vilket tillsammans med våra befintliga tjänster och vårt expanderande team kommer att leda till att vi snabbt blir den ledande leverantören av mobilmeddelanden i Storbritannien, säger Mark Hay, vd, CTO och grundare av HSL Mobile.

För ytterligare information kontakta:

Arild E. Hustad, vd
LINK Mobility Group AS
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

Other sites