Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility Group AS meddelar tillsättning av ny vd

19 september 2019
Share:

Guillaume Van Gaver utsedd som verkställande direktör.

LINK Mobility Group AS meddelar tillsättning av ny vd

Guillaume Van Gaver

LINK Mobility Group AS (“LINK”) meddelade idag att styrelsen har utsett Guillaume Van Gaver som verkställande direktör med start 23 september 2019. Enligt plan efterträder Guillaume nuvarande och tillfällig verkställande direktör, Thomas Berge, som kommer att fortsätta sin tjänst som CFO i företaget.

– Efter en grundlig urvalsprocess är styrelsen mycket nöjd med att Guillaume kommer att leda LINK när vi navigerar genom ett förändrande och expanderande landskap för mobilmeddelanden och mobilkommunikation, säger Jens Rugseth, grundare av LINK Mobility och styrelseledamot. Guillaume har en omfattande förståelse för den utvecklande marknaden, inklusive kundbehov, innovativa åtgärder och nya affärsmöjligheter. Jag tvivlar inte på att han är rätt person att leda LINK i rätt riktning när vi fortsätter utöka vårt fotavtryck och vår verksamhet.

Guillaume är en erfaren chef med mer än 25 års internationell erfarenhet inom försäkrings-, telekommunikations- och detaljhandelsindustrin. Han har arbetat inom management, affärsutveckling, digital utveckling, marknadsföring, försäljning och kundtjänster i USA, Europa och Asien. Guillaume var nyligen EVP International för Tele2 baserad i Amsterdam och är för närvarande direktör på i-surance, baserad i Zürich. Bland andra internationella positioner har han under de senaste åren varit europeisk VP för Dixons Carphone, Chief Marketing Officer för EE i Storbritannien och Chief Commercial Officer för Orange i Egypten. Han har en magisterexamen från Institut Superieur de Commerce de Paris och examen från International Executive Program på Insead.

– Oavsett det gäller hantering av befintliga affärsmöjligheter eller framtida möjligheter, bidrar Guillaume med en uppsättning höga kvaliteter bestående av erfarenhet, vision, innovation och en önskan att göra det som är rätt för LINK och dess kunder, säger Thomas Berge, nuvarande och tillfällig vd. Jag är glad och säker på att överföra ansvaret till Guillaume och ser fram emot att arbeta med honom framöver.

– Jag är hedrad över att LINK-styrelsen valt mig att följa Thomas Berges fotspår och att vidareutveckla LINKs starka ställning, säger Guillaume. Jag ser mycket fram emot att fortsätta LINKs spännande resa med alla anställda över hela Europa. Idag är LINK den ledande leverantören av mobilmeddelanden och mobilkommunikationstjänster för företag i Europa, och vi har stora ambitioner att bli den ledande leverantören på andra marknader också. Vi upplever en stark och ökande efterfrågan inom vår bransch, och vi är mycket motiverade av möjligheterna framöver. Vi möter denna stora potential med passion och hårt arbete!

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Thomas Berge, tillfällig vd

LINK Mobility Group AS

Mail: Thomas.berge@linkmobility.com

Mobil: +47 41319028

Other sites