Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility in på franska marknaden genom förvärvet av Netmessage

27 oktober 2017
Share:

LINK Mobility Group ASA (”LINK”), en av Europas ledande och snabbast växande leverantörer av mobilmeddelanden och mobila tjänster för företag, har ingått ett slutgiltigt avtal gällande förvärvet av det franska mobilmeddelandebolaget Netmessage SARL (”Netmessage”).

Netmessage grundades 2006 och ligger i Paris, Frankrike. Netmessage har en stark position på den franska marknaden och är en av de ledande mobilmeddelande- och marknadsföringsleverantörerna i Frankrike, och har lanserat många nya tjänster inom detta område senaste åren.

– Jag är glad att kunna tillkännage att vi har tagit vårt första steg in på den franska marknaden genom förvärvet av Netmessage. Det här är en stor europeisk marknad som upplever stark tillväxt och efterfrågan av avancerade mobilmeddelanden och lösningar. Netmessage har en stark kundbas med fler än 700 företagskunder i Frankrike och vi ser en god potential att öka kundbasen i Frankrike genom större penetration med våra befintliga och nya tjänster. LINK har nu ökat sin kundbas i Europa genom organisk tillväxt och förvärv under de senaste tolv månaderna från 6 000 till fler än 16 000 kunder, säger Arild E. Hustad, VD för LINK.

– Jag är väldigt stolt över att Netmessage går med i en koncern som Link Mobility Group, vilket kommer att ge fler lösningar till våra kunder och göra det möjligt för företaget att fortsätta sin tillväxt, säger Matthieu Fitoussi, vd och grundare Netmessage.

Läs hela meddelandet på Oslo Börs.

För ytterligare information kontakta
Arild Hustad, vd
LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

Om Netmessage SARL
Netmessage grundades 2006 och är ledande inom multikanals/digital kommunikation. Netmessage erbjuder företag av alla storlekar och alla branscher moderna, innovativa och kraftfulla lösningar för att hjälpa dem att optimera sina kommunikationsstrategier. Företaget stödjer all marknadsföring och kommunikation via SMS, mail, röstmeddelande, videos och fax.

Läs mer om Netmessage.

Om LINK Mobility Group ASA
LINK Mobility Group ASA är en av Europas ledande leverantörer inom mobilkommunikation, specialiserad på mobila meddelandetjänster, mobila lösningar och mobildatainsikt. Koncernen erbjuder ett brett utbud av skalbara tjänster och lösningar över branscher och sektorer tack vare den växande efterfrågan av digital konvergens mellan företag och kunder, plattformar och användare. Koncernen har huvudkontor i Oslo, Norge och är noterad på Oslobörsen (ISIN: NO0010219702). LINK Mobility fortsätter att uppleva stark organisk tillväxt med en hög grad av återkommande intäkter, eftersom kunder tenderar att flytta över mer affärsfokues till de mobila plattformarna. Under 2016 hade LINK Mobility en total omsättning pro forma på 924 miljoner kronor med kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Lettland, Estland, Bulgarien, Tyskland, Spanien och Polen.

Other sites