Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility ingår partnerskap för att introducera nästa generation av AI

4 maj 2018
Share:

LINK Mobility ingår ett avtal med San Francisco-baserade Loop AI Labs för att integrera avancerade artificiell intelligensfunktioner i plattformen, vilket gör LINK Mobility till den smartaste leverantören av mobiltjänster och -lösningar i Europa.

Idag ingår LINK ett avtal med Loop AI Labs, en ledande leverantör av oövervakad kognitiv databehandling. Partnerskapet kommer att ge kraften av kognitiv databehandling och artificiell intelligens till LINKs 16 500 företagskunder, som servar 234 miljoner människor.

Loop AI Labs är en av de ledande leverantörerna inom den kognitiva mjukvaruindustrin med verksamheter i Asien, Europa och USA. Loop Q, deras främsta produkt, levereras till Global 2000 (världens 2000 största börsnoterade företag) tillsammans med andra stora företag. Den bidrar till att öka produktivitet och att automatisera repetitiva processer som tidigare hanterats av människor i alla avdelningar, genom att implementeras i företags befintliga system.

Artificiell intelligens skapar nya sätt för människor och företag att engagera sig med varandra. AI står redan för några av världens mest populära konsumentupplevelser.

Den tekniska expertis och infrastruktur som krävs för att utveckla lösningar för artificiell intelligens har dock inte nått de flesta företag än. Hittills har det varit nödvändigt att skaffa avancerad teknik för att komma igång, massiva diversifierade datamängder, en högpresterande datainfrastruktur och dyra integreringar, samt dataanalytiker för att hantera allt.

Med denna strategiska överenskommelse gör LINK Mobility en drastisk acceleration till innovationer inom artificiell intelligens genom att göra en teknik, som tidigare varit överkomlig enbart för de största företagen, tillgängligt för alla sina kunder, oavsett storlek.

Genom att utnyttja Loop AI Labs plattform Loop Q kommer LINK Mobility snart att kunna erbjuda färdiga kognitiva funktioner till sälj, kundsupport, marknadsföring och andra avdelningar, vilket ger företag av alla storlekar möjlighet att förstärka sina team, automatisera vissa upprepade uppgifter och leverera verkligt personliga kundupplevelser utan extra ansträngning från kunderna.

– Genom att införa kognitiva möjligheter i vår nuvarande portfölj av intelligenslösningar i mobilen, gör vi det lätt för alla våra kunder att utnyttja de bästa AI-funktionerna som är helt integrerade med våra avancerade meddelandeutskick och mobillösningar för deras verksamhet, säger Thomas W. Köhl, Vice President Mobile Intelligence på LINK Mobility Group.

Med Loop Q kommer GDPR-kompatibla kognitiva funktioner att vara inbäddade tvärs över alla LINK Mobilitys tjänster och lösningar. LINK Mobility utnyttjar all aktivitetsdata på plattformen, från chatbots, kalenderhändelser, marknadsföring och e-handel, data från sociala kanaler och till och med IoT-signaler, för att kontinuerligt träna Loop Q i realtid. Tack vare att LINK Mobilitys verksamhet servar miljontals människor varje dag skapar det en unik position att leverera de bästa mobilkognitiva tjänsterna, även för de företag som inte skulle ha tillräckligt med data.

Med hjälp av avancerad maskininlärning, djupinlärning, prediktiva analyser, naturlig språkbehandling och intelligenta sätt att upptäcka data möjliggör Loop Qs banbrytande innovationer för datamodeller att automatiskt byggas upp från grunden och anpassas efter varje enskild kund på dess respektive språk utan mänsklig översyn. LINK Mobilitys kognitiva tjänster ovanpå Loop Q kommer att lära sig, självjusteras och bli smartare för varje interaktion och ytterligare data. De kommer automatiskt att upptäcka relevanta insikter, förutse framtida beteende, proaktivt rekommendera nästa bästa åtgärder och till och med automatisera uppgifter. Varje LINK-kund kommer kunna utnyttja avancerade AI-möjligheter för att leverera mer personliga och prediktiva kundupplevelser.

– Loop AI Labs uppdrag är att göra alla verksamheter till kognitiva verksamheter, så att de kan möta den framtida efterfrågan av kunniga medarbetare och öka de nuvarande anställdas kapacitet. Jag är glad att vi tack vare LINK Mobility kan leverera vår vision till tusentals företag av vilken storlek som helst, som betjänar miljontals människor, utöver de Global 2000-företag som vi för närvarande tjänar, säger GM Calafiore, vd för Loop AI Labs.

– Jag tror starkt på att AI kommer att visa sig mycket värdefullt för LINKs europeiska kunder. LINK kommer att ligga långt före jämförbara lösningar i Europa, och jag är därför mycket stolt över att kunna meddela detta partnerskap med ett av världens mest spännande artificiella intelligensföretag, Loop AI Labs. Jag är också tacksam att Loop AI Labs har valt LINK som sin europeiska partner. Detta bekräftar LINKs strategi att bli den föredragna partnern inom området, i Europa. Det nya partnerskapet tar LINK ett steg vidare in i framtiden och säkerställer att LINK ska vara den mest innovativa leverantören av avancerade meddelandeutskick och mobillösningar på den europeiska marknaden. LINK ligger i framkant av branschen med vårt breda utbud av attraktiva produkter och tjänster. Det ser väldigt lovande ut för de kommande åren och kommer att gynna våra kunder mycket, säger Arild Hustad, vd för LINK Mobility Group.

LINK goes Loop

För mer information kontakta

LINK Mobility Group ASA
Thomas W. Köhl
Vice President Mobile Intelligence & Innovation
thomas.kohl@linkmobility.com
+47 93 42 87 42

eller

Arild Hustad
Vd
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

Loop AI Labs Inc
Marco Torresi
Chef för Global PR & Analyst Relations
media@loop.ai
+1 (415) 384-1678

Other sites