Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility inleder samarbete Oracle Responsys

26 april 2019
Share:

LINK Mobility Group (LINK), silvermedlem av Oracle PartnerNetwork (OPN), meddelade igår att ett samarbete med Oracle inletts. Målet är att erbjuda kunder chansen att stärka kundinteraktionen på en global nivå. LINK integrerar Oracle Responsys meddelandetjänst SPAN, som är ett användbart verktyg för kunder att enkelt hitta rätt SMS-tjänst.

Mobilen är en ovärderlig kanal för de flesta företag och underlättar kommunikationen gentemot kunder. Idag levererar LINK meddelandetjänster globalt i över 200 länder.

För LINK är detta en utmärkt chans att distribuera våra meddelandetjänster globalt och att ge Oracle Responsys kunder en viktig tjänst för att nå deras kunder på den bästa enheten – mobiltelefonen. Vårt samarbete med Oracle möjliggör närmre och personligare interaktioner mellan företag och kunder. Vi tror att Oracle Responsys kunder över världen kommer att dra stor nytta av vår gemensamma expertis, den mobila kanalen blir allt mer dominant inom kommunikation och marknadskampanjer framöver.

Arild E. Hustad, vd på LINK Mobility Group

 

Om Oracle PartnerNetwork

Oracle PartnerNetwork (OPN) är Oracles partnerprogram som erbjuder lösningar inom Oracles växande kunddatabas samt affärsmöjligheter. Genom OPN kan medlemmar få förmåner, certifikat, erbjudanden etcetera. Partners som är engagerade i Oracle har möjligheten att särskilja deras Oracle Cloud-expertis och framgång med kunder genom OPN Cloud-programmet – ett innovativt program som kompletterar existerande OPN-program med nivåer av erkännande och progressiva fördelar för partners som jobbar med Oracle Cloud. Läs mer om detta på: http://www.oracle.com/partners

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Odd Egil Pettersen

Head of Global Partners

odd.egil.pettersen@linkmobility.com

Other sites