LINK Mobility integreras med Emarsys (SAP) omnichannel-plattform

Published on 2021-11-24LINK integrerad i Emarsys omnichannelplattform - Hero image

LINK ingår nytt partnerskap med Emarsys, ett SAP-företag som stärker kundengagemanget och kundrelationer med deras omnichannel-plattform.

Den globalt ledande CPaaS-leverantören LINK tillkännager nytt partnerskap med Emarsys, ett SAP-företag som tillhandahåller en omnichannel-plattform för kundengagemang, som är byggd för att accelerera affärsmässiga resultat. Emarsys har idag över 1 650 kunder globalt och levererar förutsägbara, lönsamma resultat med personliga omnichannel-upplevelser.

Som en godkänd och integrerad SMS-aggregator i Emarsys plattform möjliggör LINK SMS-meddelanden för plattformens alla SMS-moduler. Inom plattformen lanseras SMS-kampanjer och massutskick snabbt och enkelt via ett lättanvänt gränssnitt, med återkommande och transaktions-SMS-meddelanden som skickas via Automation Center-program i ett flerkanaligt tillvägagångssätt. Kunder kan dra nytta av Emarsys funktioner såsom avregistrerings-länkar och nyckelord för inkommande meddelanden. Emarsys plattform i kombination med LINKs expertis och erfarenhet av att tillhandahålla omnichannellösningar, gör att Emarsys kunder kan fokusera på skalbara, personliga interaktioner med sina kunder.

- Vi är mycket nöjda med vår integration i Emarsys plattform som en inbyggd SMS-aggregator. Alla Emarsys kunder kan dra nytta av LINKs kvalitativa SMS-tjänster, vilket gör att de kan skicka SMS-kampanjer eller lägga till transaktionsmeddelanden till befintliga Automation Center-program. Vi kommer att fortsätta att arbeta med Emarsys för att revolutionera kundresan, säger Fredrik Nyman, Chief Commercial Officer för LINK Mobility Group.

- Vi har arbetat med LINK Mobility på kommersiell nivå i flera år för att utöka vårt kollektiva fotavtryck i Norden och globalt. Nu när vår SMS-integration är i drift kan vi skapa förutsägbara, lönsamma resultat för kundengagemang för våra kunder som använder SMS, säger Kris Dimitroff, Global Head of Technology Partnerships på Emarsys.