LINK Mobility levererar SMS-utskick för NA-KD

Published on 2019-12-04LINK Mobility levererar SMS-utskick för NA-KD - Hero image

LINK Mobility inleder samarbete rörande SMS-kommunikation med svenska modeföretaget och e-handelssajten NA-KD. Företaget kommer att satsa på marknadsföring via SMS i Europa.

NA-KD grundades 2015 och har sedan dess blivit ett av Europas snabbast växande modeföretag. De fokuserar på kvinnligt mode och säljer bland annat kläder, accessoarer och skor. Företaget levererar mode i över 140 länder och har sitt huvudkontor i Göteborg.

- Valet föll på LINK Mobility för att vi är en global aktör som behöver en pålitlig samarbetspartner med stor räckvidd för att växa mer globalt, säger Mikael Stålnacke, Head of Online Sales & Marketing på NA-KD.

LINK Mobility levererar miljontals SMS varje dag världen över och är en av Europas ledande leverantörer av SMS-tjänster. Den mobila marknadsföringen är den mest pricksäkra tack vare att den kan riktas direkt till målgrupper med erbjudanden och information om produkter direkt till kundens mobil. LINK kommer att hantera SMS-utskick för NA-KD, vars mål är att utöka sin mobilkommunikation till fler länder inom Europa.

- NA-KD är ännu ett av e-handelsundren som Sverige producerat de senaste åren. Vi på LINK är glada över att de valt oss för att utveckla sin kundkommunikation via mobilen. Med allt det spännande som händer i vår bransch hoppas vi kunna hjälpa NA-KD med mer än bara SMS och vi ser fram emot att se dem växa i många år framöver, säger Fredrik Nyman, Managing Director på LINK Mobility Sweden.