Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility in på den schweiziska marknaden!

13 december 2017
Share:

LINK Mobility Group går in på den schweiziska marknaden genom förvärvet av SMS-meddelandetjänsten Horisen Messaging AG

LINK Mobility Group ASA (LINK), en av Europas ledande och snabbast växande leverantörer av mobilmeddelanden och mobila tjänster för företag, har idag ingått ett slutgiltigt avtal om förvärvet av den schweiziska mobilmeddelandetjänsten (Horisen Messaging) från schweiziska Horisen AG.

Horisen AG grundades 2001 och ligger i Rorschach, Schweiz. Horisen Messaging har en stark position på den schweiziska marknaden och är en av de ledande leverantörerna av mobilmeddelanden i Schweiz, med ett starkt avtryck tack vare levererans av tjänster till över 175 länder globalt.

– Jag är verkligen glad att tillkännage att vi har förvärvat Horisen Messaging, den ledande leverantören av mobilmeddelanden i Schweiz med mer än 30 % marknadsandel och ett starkt internationellt nätverk. Vi ser fram emot att bli den ledande leverantören av mobila meddelanden och lösningar i Schweiz och fortsätta utveckla den schweiziska marknaden med befintliga och nya tjänster framåt, säger Arild E. Hustad, vd för LINK Mobility Group.

– Jag är väldigt glad att våra meddelandekunder kommer att vara i mycket goda händer med LINK Mobility i framtiden och att HORISEN AG nu kan fokusera 100% på sin mjukvaruaffär. Denna transaktion är en verklig win-win-situation för LINK Mobility och HORISEN AG . Jag är också mycket nöjd med att LINK Mobility bestämde sig för att fortsätta använda HORISEN AGs prisbelönta meddelandeprogramvara för att utnyttja dess kraftfulla funktioner och därigenom stärka sin konkurrenskraft i meddelandebranschen, säger Fabrizio Salanitri, vd för HORISEN AG.

Förvärvet väntas gå igenom den 5 januari 2018.

För ytterligare information kontakta:
Arild Hustad
Vd, LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

Till börsmeddelandet

Other sites