Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility levererar digital lösning till Trygg-Hansas hämtservice

22 april 2016
Share:

Trygg-Hansa vinner pris för ”Årets Innovation” på Insurance Awards för sin bilförsäkring med hämtservice. Den digitala helhetslösningen är framtagen av LINK Mobility, och har resulterat i både smidigare processer och kundnöjdhetstal som skjuter i höjden. Viljan att rekommendera Trygg-Hansa (Net Promoter Score) har ökat med 43 % hos de som har använt tjänsten.

LINK Mobility AB ingår i den norska, börsnoterade koncernen LINK Mobility Group ASA. Fokus ligger på att hjälpa företag att kommunicera mobilt och digitalt, och öka affärsnyttan genom nya, smarta digitala lösningar. Baserat på en kundundersökning har LINK Mobilitys kund Trygg-Hansa konstaterat att deras kunder upplevde det besvärligt att hämta och lämna bilen på verkstaden i samband med skadeärenden. Trygg-Hansa ville ta fram ett online-koncept som kunde stödja hämtning och lämning av kundernas bilar; en bilförsäkring med hämtservice. LINK Mobility fick uppdraget att ta fram hela den digitala lösningen, som nu prisats som ”Årets Innovation” på den årliga Insurance Awards, försäkringsbranschens egen gala arrangerad av Risk & Försäkring, en del av Bonnier Business Media.

Stefan Brala, Produktspecialist på Trygg-Hansa, kommenterar den prisvinnande lösningen:
”Vi är otroligt stolta över priset och lösningen som ökat vår kundnöjdhet radikalt. Sammantaget innebär Hämtservice att vi hjälper kunden med allting praktiskt från det att olyckan inträffar, till dess att bilen är tillbaka från verkstaden. All kommunikation sköts digitalt vilket är smidigt både för kunden och oss. LINK Mobility har förstått våra och våra kunders behov, och tagit fram en lösning som skapat verklig affärsnytta.”

Hämtservice består av en webblösning till hyrbilsfirmor, verkstäder och skadereglerare. En mobilapp används och SMS och Push-meddelanden håller kunderna uppdaterade på vad som händer under hela skadeprocessen.

Krister Tånneryd, vd på LINK Mobility, sammanfattar:
Tånneryd pressbild”Vi gratulerar Trygg-Hansa till ett välförtjänt pris, där man har satt kundupplevelsen i första rummet. Tjänsten är ett väldigt bra exempel på hur vi på LINKMobility kan bidra till ökad kundnöjdhet, effektivitet och att förbättra hela affären genom att digitalisera processerna och kommunikationen.”

Om LINK Mobility AB
LINK Mobility AB ingår i LINK Mobility Group ASA, som är Nordens största leverantör av kommunikationslösningar i mobilen. Vi erbjuder mobilkommunikation, mobilbetalningar och mobillösningar – mobilt är den gemensamma nämnaren. Vi är med och skapar framtidens kundrelationer.

 

För mer information:

Krister Tånneryd, vd LINK Mobility AB, krister.tanneryd@linkmobility.com, +46 701410000

 

 

Other sites