Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility rankad som etablerad CPaaS-leverantör av Juniper Research

20 september 2021
Share:

LINK Mobility har rankats som en etablerad ledare inom CPaaS (Communications Platform as a Service) av Juniper Research, i den nya CPaaS Competitor Leaderboard, vilket bekräftar LINKs position inom marknaden. Rapporten innehåller viktiga aktörer på CPaaS-marknaden som erbjuder tjänster utöver bara meddelanden, så som multichannel-meddelanden, röst, push och mejl.

Juniper Research är en europeisk leverantör av business intelligence som är specialiserad på kommunikationssektorn och ger en obereonde och opartisk bedömning av branschens aktörer. Något rapporten belyser är att CPaaS-företag måste tillhandahålla tjänster till internationella varumärken och företag, som stöder en mängd kommunikationskanaler.

LINK fick höga poäng på topplistan, där Juniper lyft fram LINKs integreringar med CRM-plattformar som Oracle, Salesforce och Magento, samt möjligheten att dra nytta av tillväxten i CcaaS (Contact Center as a Service). Viktiga förvärv som WebSMS, Marketing Platform och Tismi i Europa, och Message Broadcast i USA sätter LINK i en utmärkt position för att växa i CPaaS-landskapet.

Juniper Research rankar LINK som etablerad CPaaS-leverantör

– LINK Mobilitys senaste framfart indikerar på tydliga strategier för att öka ställningen på CPaaS-marknaden. Vi har rankat dem högt för innovation och framtidsutsikter, och förväntar oss att de kommer växa ytterligare på denna expansiva marknad, säger Sam Barker, Lead Analyst på Junier Research.

– LINK är mycket glada över att bli erkända som etablerade ledare inom Juniper Researchs CPaaS-topplista, det är ett bevis på genomförandet av vår väldefinierade CPaaS-strategi. LINK ligger i framkant på marknaden när det gäller innovation, teknik och kundsupport. Den resulterande tillväxten som drivs av en accelererad efterfrågan på nya användningsområden bidrog till vår positionering, säger Fredrik Nyman, CCO på LINK Mobility.

 

Vill du ta del av hela rapporten? Klicka här.

Other sites