LINK Mobility sömlöst integrerad med Salesforce Marketing Cloud

Published on 2021-08-25LINK Mobility sömlöst integrerad med Salesforce Marketing Cloud - Hero image

LINK Mobility är sömlöst integrerad med Salesforce Marketing Cloud som möjliggör att företag kan skapa en engagerande kundkommunikation över flera kanaler. Företag kan skicka traditionella SMS och skapa engagerande landningssidor med LINKs designplattform i Salesforces Journey Builder.

Med LINK Mobilitys plattform integrerat i Salesforce Marketing Cloud kan företag personalisera innehållet, öka konverteringsgraden och erbjuda en rikare kundupplevelse. Genom Salesforce Marketing Cloud har företag möjligheten att skicka vanliga SMS-meddelanden till sin kunddatabas, men de har också möjligheten att skicka Rich SMS. Med Rich SMS kan du förbättra kundupplevelsen genom attraktiva och brandade landningssidor direkt i mobilen.

Salesforce Marketing Cloud är en plattform för företag som vill skapa och hantera personliga kundresor. Plattformen har flera olika funktioner för att hantera målgrupper, skräddarsy kundresor och aktivera kunder i olika kanaler. Med denna integration får företag möjligheten att skapa ännu bättre kunddialoger, öka sin försäljning och skapa ett mervärde för sina kunder.

LINKs plattform är sömlöst integrerad i Salesforces Journey Builder, och gör det möjligt att enkelt skapa landningssidor med drag and drop-funktioner. Här kan du smidigt lägga in videos, bilder, QR-koder, knappar och mycket mer för att designa en attraktiv landningssida med ditt varumärkes logga och färger.

I plattformen är det enkelt att analysera resultaten i era kampanjer. Den visar outbound- och inbound-SMS, URL-klick och slutanvändarens interaktioner med landningssidorna. Denna data kan användas för att utlösa separata kampanjer inom Salesforce för att bygga på användarpreferenser, öka kundnöjdheten och öka konverteringsgraden.

LINKs produkter gör det möjligt för företag att bygga engagerande kampanjer som skapar varaktiga intryck hos slutkunden.

Företag som erbjuder interaktiva kundupplevelser ökar kundnöjdheten. Faktum är att 86% av konsumenterna är villiga att betala mer för en bra kundupplevelse.

Andra fördelar:

  • Skapar engagemang

  • Förbättrar kundupplevelsen

  • Ökar medvetenheten kring ert varumärke

  • Maximerar ROI på era kampanjer

Vill du komma igång? LINK finns tillgänglig i Salesforce AppExchange, eller så kan du kontakta oss.