LINK Mobility stärker Self Sign Up-verksamheten med förvärv av Altiria

Published on 2021-12-16LINK Mobility stärker Self Sign Up-verksamheten - Hero image

Vi är glada att meddela att vi har förvärvat spanska Altiria TIC, S.L. Altiria är verksam inom marknaden för A2P-SMS i Spanien och EU, och är marknadsledare inom NGO-lösningar i Spanien. De tillhandahåller högkvalitativa och skalbara mobilkommunikationstjänster genom en SSU-plattform (Self Sign Up). 

Altiria grundades 2002 och har sitt huvudkontor i Madrid. Som aktör inom A2P-SMS-marknaden i Spanien, med aktivitet i andra spansktalande länder, tillhandahåller företaget webbaserade lösningar som hanterar miljontals meddelanden varje månad genom direkta förbindelser med nationella operatörer. 

Förvärvet kompletterar LINKs nuvarande verksamhet i Spanien och ger Altirias kunder åtskilliga merförsäljningsmöjligheter. Nyckelmedarbetare från Altiria kommer att ansluta sig till LINK och de är motiverade att fortsätta marknadsföra det starka Altiria-varumärket på den spanska marknaden. 

- Jag är glad att Altiria går med i LINK. Förvärvet kommer att göra det möjligt för LINK att expandera på den spanska marknaden genom merförsäljningsmöjligheter och en förstärkning av vårt SSU-erbjudande, säger Guillaume Van Gaver, VD för LINK. 

- Förvärvet kommer att utveckla Altiria till en ledande CPaaS-operatör på den spanska marknaden. Med tanke på de snabba förändringarna i branschen är vi mycket glada över att ansluta oss till LINK Mobility, ledande CPaaS-aktör i Europa, för att fortsätta arbetet och säkerställa vår framtida tillväxt, säger Juan Jesus Yubero, VD för Altiria. 

Transaktionen avslutades den 14 december 2021.