Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility stärker sin position på den franska marknaden genom ytterligare förvärv

23 november 2018
Share:

LINK Mobility AS stärker sin position på den franska marknaden genom förvärv av Multiwizz

LINK Mobility Group AS (”LINK”), Europas ledande och snabbast växande leverantörer av mobilmeddelanden och mobiltjänster för företag, har ingått ett slutgiltigt avtal om förvärv av franska mobilmeddelandebolaget Multiwizz SAS (”Multiwizz”).

Multiwizz grundades 2009 och ligger i Aix-en-Provence, Frankrike. Multiwizz har en stark position på den franska marknaden och är en av de ledande leverantörerna av mobilmeddelanden och SMS-marknadsföring i Frankrike, baserat på sina två plattformar, Envoyer SMS Pro och Hexa SMS.

–Jag är glad att tillkännage att vi nu har tagit vårt andra steg på den franska marknaden genom förvärvet av Multiwizz. Denna stora europeiska marknad upplever stark tillväxt och hög efterfrågan på avancerade mobilmeddelanden och -lösningar. Multiwizz har en stark kundbas av fler än 5000 kunder i Frankrike, och vi ser en bra potential att växa över hela kundbasen i Frankrike genom en ökning av både befintliga och nya tjänster. LINK har nu ökat sin kundbas i Europa genom organisk tillväxt och förvärv under det senaste året från 10 000 till fler än 20 000 kunder, säger Arild E. Hustad, CEO för LINK.

– Jag är väldigt stolt över att Multiwizz går med i ett företag som LINK Mobility Group, vilket kommer att kunna ge fler värdefulla mobillösningar och -tjänster till våra kunder, vilket gör det möjligt för oss att fortsätta vår tillväxt. Multiwizze’s kommersiella och tekniska team är exalterade över denna nya möjlighet att stärka vår kundnöjdhet med nya, högkvalitativa och innovativa tjänster, säger Blaise Thiercelin, CEO för Multiwizz.

Other sites