Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility tecknar avtal avseende förvärv av SeeMe i Ungern

17 april 2018
Share:

LINK Mobility Group ASA (LINK), Europas ledande och snabbast växande leverantör av molnbaserade mobilmeddelande- och mobillösningar, har ingått avtal avseende förvärvet av det ungerska mobilmeddelandebolaget Dream Interactive Ltd., som är verksamma under namnet SeeMe (SeeMe).

SeeMe grundades 2004 och ligger i Budapest, Ungern. SeeMe har en stark position på den ungerska marknaden med direktkontakt med alla mobiloperatörer och är erkänt som marknadsledande inom marknaden för små- och mellanstora företag med sina webb- och API-baserade meddelandetjänster.

Jag är glad att tillkännage att vi har tagit vårt första steg på den ungerska marknaden genom förvärvet av SeeMe. Ungern är en spännande marknad för LINK framöver och utgör en stor möjlighet för LINK att fortsätta sin tillväxt på de centrala europeiska marknaderna. LINK kommer att utöka sitt erbjudande till den ungerska marknaden med ett brett sortiment av toppmoderna mobilmeddelanden och -lösningar, säger Arild E. Hustad, vd för LINK.

Vi är glada att samarbeta med LINK Mobility eftersom meddelandemarknaden mognar och konsolideras, men å andra sidan har en stor potential för ytterligare tillväxt. Inom teknologisk utveckling kommer B2C-mobilmeddelanden att se många nya lösningar för bättre användarupplevelse de kommande åren, varav LINKs konsoliderade tillvägagångssätt ger stor mening, säger Andras Pfaff, vd för Dream Interactive Ltd.

Affären väntas slutföras den 30 maj 2018.

Läs mer på Oslo Börs.

För ytterligare information kontakta:
Arild Hustad, vd
LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

Other sites