Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK Mobility tecknar avtal med Avida Finans

7 mars 2017
Share:

LINK Mobility AB (LINK), (dotterbolag till LINK Mobility Group ASA) en av Europas ledande leverantörer av SMS och mobila tjänster, ska utveckla och integrera mobila lösningar för Avida Finans (Avida), ett kreditmarknadsbolag som tillhandahåller finansiella lösningar och tjänster för företag och privatpersoner i Sverige, Norge och Finland.

Avida Finans logo - LINK MobilityAvidas affärsidé är att tillhandahålla finansiella tjänster för företag och konsumenter genom enkla och moderna tjänster. Avida vill säkerställa kundernas tillfredsställelse genom innovativa mobila lösningar. För att uppnå detta har Avida beslutat att använda LINKs SMS-tjänster samt mobil faktureringslösning. Lösningarna som levereras av LINK ska användas på Avidas alla marknader.

– Vi utökar vårt erbjudande till både företag och kunder för att kunna utveckla bättre erbjudanden i många situationer. Vi ser ett samarbete med LINK Mobility som en viktig byggsten för att utveckla innovativa lösningar för framtiden, säger Johan Anstensrud, VD för Avida Finans AB.

– Avida har varit mycket strukturerade och noggranna i sin förstudie inför upphandlingen av våra tjänster. Att vara så professionell ger utmärkta förutsättningar för ett bra långsiktigt samarbete. Införandet av mobil fakturering kommer att göra företagets fakturering mer kostnadseffektiv och minska betalningstiden. Kundtillfredsställelsen kommer sannolikt att förbättras, eftersom kunderna kan betala sina räkningar lättare, säger Krister Tånneryd, VD för LINK Mobility AB.

Avida grundades 1983 och har cirka 100 anställda. Avida har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Helsingfors. För mer information om Avida Finans, se www.avida.se.

LINK är en av Europas ledande leverantör av SMS och mobila tjänster. LINK har sitt huvudkontor i Oslo, och har kontor i Bergen, Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Kolding, Tammerfors, Helsingfors, Hamburg, Riga och Tallinn. LINK har upplevt lysande tillväxt under de senaste åren, i form av både intäkter och vinster.

Other sites