Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

LINK avser förvärva Teracomm Companies

26 februari 2018
Share:

LINK Mobility Group, Europas ledande och snabbast växande leverantör av mobilmeddelanden och mobila tjänster för företag, har undertecknat ett avtal om förvärv av sydösteuropeiska mobilmeddelandutskick som för närvarande ägs av Allterco JSCo och drivs av Teracomm Companies i Bulgarien, Makedonien och Rumänien.

Teracomm Companies är bland de ledande leverantörerna av mobiltjänster i regionen, och erbjuder ljudtekniska lösningar för att möta kunders och partners behov.

– Jag är verkligen glad att kunna tillkännage att vi har tecknat ett avtal för att förvärva Teracomm Companies. Detta är vår andra investering i sydöstra Europa och kopplingen mellan Voicecom och Teracomm Companies är mycket bra. Vi kommer nu att ha en solid plattform för att utveckla och växa LINK ytterligare i regionen genom vårt starka försäljningsfokus och innovation av mobilmeddelanden- och lösningar. Den sydösteuropeiska marknaden upplever en stark underliggande tillväxt och vi ser verkligen fram emot att ta en stor del av denna tillväxt framöver, säger Arild E. Hustad, vd för LINK Mobility Group.

– Med vår inställning att erbjuda våra kunder de bästa tekniska lösningarna som grund och tack vare vårt professionella team har Teracomm Companies blivit pålitliga affärspartners och har erövrat stabila positioner på marknaden för mobila tjänster. Den hållbara tillväxten de senaste åren har betalat sig. På grund av resultaten från IoT-verksamheten och investerarnas intresse inom detta område bedöms försäljningen av den europeiska delen av vår telekommunikationsverksamhet dock vara en möjlighet att förändra fokusen på ALLTERCOs verksamhet och att koncentrera våra resurser fullt ut på utvecklingen av IoT-produkter och tjänster ”, säger Dimitar Dimitrov, vd för ALLTERCO.

Förvärvet väntas slutföras den 30 april 2018.

För mer information kontakta;
Arild Hustad
CEO, LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

Till börsmeddelandet

Other sites