Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Nexer väljer LINK Mobility som partner för sin SMS-kommunikation 

18 mars 2022
Share:

Nexer är ett globalt teknikföretag med rötter i svensk entreprenörsanda och innovationskraft. Nexer Unified Communications är specialiserade inom lösningar och tjänster som digitaliserar kommunikationsflödet vilket skapar bättre kommunikation för deras företagskunder. I och med partnerskapet med LINK kommer Nexer Unified Communications kunna erbjuda integrationslösningar som förenklar och automatiserar all kommunikation i alla kanaler.

Nexer erbjuder konkurrenskraftiga, innovativa och effektiva teknik- och IT-lösningar som gör kundernas verksamhet bättre, idag och imorgon.

Deras produktportfölj har nu breddats genom att erbjuda SMS-lösningar via våra system, för att boosta kommunikationslösningarna.

– Tillsammans med vår spetskompetens inom integrationer kopplat till kommunikationslösningar och LINKs utbud av olika tjänster så är det har partnerskapet rätt för oss båda. Vi ser fram emot att jobba med LINK i framtida projekt, säger Milos Rajkovic, Business Unit Manager, Unified Communication på Nexer.

För oss på LINK är en friktionsfri kommunikation a och o för alla typer av företag. Genom vår integration med Nexer kan vi tillsammans erbjuda företag ännu bättre, skräddarsydda lösningar.

– Vi är väldigt glada för vårt partnerskap tillsammans med Nexer, detta innebär otroliga fördelar för företag världen över som vill förbättra sina digitala processer, säger Frida Finnström, vd på LINK Mobility AB.

Om Nexer

Nexer UniCom är en specialistenhet inom Nexer group som tillhandhåller smart integration, automatiserade och personaliserade utskick med tvåvägskommunikation samt en omnichannel approach. Deras mål är att se till att deras kunder alltid håller sig i framkant.

 

 

Other sites