Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Norsk Tipping ingår avtal med LINK Mobility

28 juni 2017
Share:

Norsk Tipping AS ingår avtal med LINK Mobility AS inom mobilkommunikation

Norsk Tipping AS har valt LINK Mobility AS som partner för mobilkommunikation för de kommande åren. Upphandlingen skedde genom ett öppet ramtavtalsförande, och ramavtalet gäller i två år, med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Norsk Tipping - LINKNorsk Tipping* har fler än 2 miljoner kunder och omsatte under 2016 cirka 32 miljarder norska kronor. Överskottet från spelintäkterna fördelas mellan idrott, kultur och humanitära/samhällsnyttiga organisationer efter en egen fördelningsnyckel.

– Norsk Tipping är utifrån vad vi vet det första företag som slutfört en upphandling för kommunikationstjänster oberonde av kanal, i Norge. Med detta visar Norsk Tipping att de har en tydlig strategi på att de önskar kommunicera i den kanal som kunden lägger tid på att använda och föredrar att kommunicera i, unga som gamla. Förutom SMS använder folk oftast kanaler som Facebook Messenger, WhatsApp, email, MMS, app push-notiser, Snapchat och så vidare. Därtill kommer det ständigt nya kanaler som bland annat RCS och Joyn, vilka är kanaler som LINK ska leverera, säger Ina Rasmussen, vd LINK Mobility AS.

LINK Mobility lämnade det ekonomiskt mest fördelaktiga anbudet och vann upphandlingen i tuff konkurrens. Kommunikation med kunderna är oerhört viktigt för oss och vi ser fram emot ett gott samarbete med LINK Mobility de kommande åren, säger Marit Skaugen Holmberg, kategoriansvarig för inköp, Norsk Tipping AS.

– Vi är självklart mycket nöjda och stolta över att Norsk Tipping har valt LINK Mobility som sin leverantör och partner inom mobilkommunikation. Vi ser fram mot ett tätt och innovativt samarbete i många år framöver, fortsätter Ina Rasmussen.

LINK Mobility är idag en av Europas största leverantörer av meddelandetjänster med en rad lösningar för effektiv och målinriktad mobilkommunikation mellan företag och dess kunder. LINK Mobility är noterat på Oslo Børs.

Other sites