Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Ny CEO på LINK Mobility Group

7 december 2015
Share:

Arild HustadStyrelsen för LINK Mobility Group ASA har utsett Arild Hustad till ny Chief Executive Officer (CEO).

LINK Mobility har under de senaste åren upplevt en märkbar tillväxt och är idag ledande leverantör av mobila B2C-tjänster i Skandinavien och Baltikum. Företaget har en tydlig strategi för framtida tillväxt på den snabbväxande globala marknaden för mobila tjänster. I Arild Hustad har LINK Mobility funnit en verkställande direktör med kunskap om både telekomsektorn och internationella affärer.

Arild Hustad har lång erfarenhet av telekombranschen, och har tidigare varit CEO på Telecom Management Partner, Network Norway och Tele2 Norge. Han har också erfarenheter från British Telecom samt från Telenors nationella, internationella och afrikanska verksamhet. Hustad har en examen i Business & Management och två masterexamina; MBA och LLM.

– Jag ser fram emot att börja arbeta för LINK Mobility och att fortsätta utveckla företagets redan starka marknadsposition. LINK Mobility är idag ledande leverantör av mobila lösningar för företag i Skandinavien och Baltikum, och ambitionen är att vi ska bli en ledande partner även på andra marknader. Vi upplever en kraftig efterfrågan från företag, myndigheter och organisationer som vill mobilanpassa sina verksamheter. Vi på LINK ska se till att det händer, säger Hustad.

Avgående CEO:n Johan Andersen kommer fortsättningsvis att bidra till företagets utveckling som chef för Strategy and Business Development. Andersen, som haft ett antal olika nyckelpositioner i LINK Mobility sedan företagets grundande 2001, ser fram emot att få använda sin kunskap och erfarenhet för att utveckla LINK Mobilitys affärsstrategi.

– Vi är glada över att ha fått in Arild Hustad som ny CEO på LINK Mobility. LINK har vuxit väldigt snabbt de senaste åren och vi är övertygade om att marknadsläget och vår tjänsteportfölj innebär en ypperlig möjlighet för oss att fortsätta växa. Vetskapen om att Arild Hustad leder denna expansion skänker mig stor glädje. Hans långa och framgångsrika karriär i telekombranschen gör honom till en förstklassig tillgång för LINK Mobility, säger Jens Rugseth, styrelseordförande i LINK Mobility Group.

Han fortsätter:

– Johan Andersen har varit det här företagets livsnerv, alltid beredd att fokusera på den uppgift styrelsen har gett honom. Vi i styrelsen känner en djup tacksamhet för det arbete han gjort under de senaste 18 månaderna. Även om han var tydlig från dag ett med att han ville återvända till sin position som Chief Business Developer and Strategist för LINK Mobility, har han utfört sitt arbete som CEO med bravur.

Kontakt:

CFO Siw Ødegaard, LINK Mobility Group ASA
+47 95 75 98 48
siw.odegaard@linkmobility.com

Other sites