Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Ny teknisk ledning för LINK Mobility

16 november 2018
Share:

Etter 4 år i företaget har Krister Tånneryd bestämt sig för att söka nya utmaningar utanför LINK Mobility. Torbjørn G. Krøvel tar över Kristers roll från 1 januari.

Krister Tånneryd har varit med på en fantastisk resa på företaget, från attLINK Mobility har bestått av 60 anställda och kontor i 2 länder, till att nu vara en ledande aktör inom Mobile Messaging med nästen 400 anställda i 14 länder. Krister har haft rollen både som Managing Director för LINK Mobility Sweden och CTIO för LINK Mobility Group.

–Det har varit en riktigt spännande resa där jag har lärt mig mycket, löst problem tillsammans med kunniga kollegor och inte minst utvecklat konkurrenskraftiga och marknadsledande tjänster till våra kunder, säger Krister.

Ny CTO för LINK Mobility blir Torbjørn G. Krøvel. De senaste fem åren har han varit COO på Broadnet AS, och har tidigare varit Projektdirektör på Tele2 och Driftsdirektör i Motorola. Torbjørn är civilingenjör utexaminerad från NTNU i Trondheim, och har en Master of Management fråna BI i Oslo. Torbjørn börjar på LINK Mobility i början på nästa år.

LINK Mobility är ett företag som branschen har följt med stort intresse de senaste åren. Jeg är imponerad över resultaten som företaget har uppnått på kort tid – både tekniskt och kommersiellt – och på kort tid tagit positionen som den största och viktigaste aktören inom Mobile Messaging i Europa. Jeg ser fram emot att bli en del av företaget på den fortsatta resan, säger Torbjørn.

Arild Hustad, CEO för LINK Mobility Group, tackar Krister för hans insatser de fyra åren i företaget. Krister har varit en viktig del i den fortsatta succén som företaget har uppnått, och Arild önskar Krister lycka till i sin fortsatta karriär.

Jag är glad över att få Torbjørn som teknisk direktör i LINK Mobility Group. Han är en ledare med fokus, genomslagskraft och han kommer att stärka företaget i vår nästa fas som kommer att präglas av fortsatt växt och innovation.

Other sites