LINK Mobility hanterar SMS-utskick för Lindex

Published on 2017-09-01Pressmeddelande: LINK Mobility hanterar SMS-utskick för Lindex - Hero image

LINK Mobility Sverige, (dotterbolag till LINK Mobility Group ASA), en av Europas ledande leverantörer av mobila meddelandetjänster och mobiltjänster, tar över SMS-utskicken för Lindex, en av Europas ledande modekedjor.

Lindex är en av Europas ledande modekedjor med över 480 butiker på 18 marknader samt e-handel. Modekedjan erbjuder ett brett och inspirerande sortiment inom dam-, barn-, underkläder och kosmetik. Företaget grundades i Sverige och är idag en del av den finländska börsnoterade koncernen Stockmann, med en stark position i Norden. Med kundklubben "More at Lindex" belönar Lindex sina mest trogna kunder.

LINK Mobility ska sköta Lindex SMS-utskick till medlemmar i kundklubben "More at Lindex" och för e-handeln, på Lindex alla egna marknader, genom en integration mot deras CRM- och e-handelssystem. Planen är att samarbetet startas upp i oktober 2017.  

– Vi arbetar ständigt med att utveckla nya lösningar för att kunna erbjuda våra kunder en ännu mer inspirerande shoppingupplevelse på alla våra marknader. Vi valde LINK Mobility, för deras kapacitet och förmåga att visa på nya möjligheter inom meddelandeområdet, säger Henrik Sörstedt, Head of Digital Business Development på Lindex.

– Det här visar på vår kapacitet och kunskap att leverera lösningar för företag som är verksamma på flera marknader, vilket såklart känns väldigt roligt, säger Krister Tånneryd, vd LINK Mobility Sverige. Vidare är det kul att kunna leverera våra tjänster till ett så pass stort och i botten svenskt företag, som satsar på att ligga i framkant med digitala lösningar. Jag tror att vi kan hitta fler samarbetsområden när vi är igång med SMS-trafiken, fortsätter Krister Tånneryd.

Läs mer om Lindex

Till nyheten på Oslo Börs

Läs mer om SMS-kommunikation.

LINK är en av Europas ledande leverantörer av SMS och mobiltjänster. LINK har sitt huvudkontor i Oslo, och har kontor i Bergen, Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Kolding, Tammerfors, Helsingfors, Hamburg, Riga, Tallinn och Madrid. Bolaget är noterat på Oslo-börsen under namnet LINK. LINK har haft stadig tillväxt under de senaste åren när det gäller både intäkter och vinster.