Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Rekordstort antal SMS skickade under Black Friday 2018!

28 november 2018
Share:

Vi gjorde det igen! I år slog vi vårt rekord från förra året på 80 miljoner SMS, när vi i år skickade 106 miljoner SMS under Black Friday (och torsdagen). Denna markanta ökning av antalet meddelanden talar för sig självt – det finns förmodligen ingen större händelse för detaljhandeln under året än Black Friday.

– Det är kul att se det ökade antalet mobilmeddelanden under årets Black Friday. Den faktiska ökningen från förra året är mer än 30 % och vi ser ett växande intresse från våra kunder att använda våra meddelandetjänster för att interagera med sina kunder, driva försäljning, och att hantera marknadsföring och kundsupport, säger Arild E. Hustad, vd för LINK Mobility Group AS.

Kunder vill inte bara få erbjudanden i mobilen, det är även det perfekta sättet att få ut ett erbjudande direkt i kundens ficka. Mobilmeddelanden, till skillnad från e-postmeddelanden, läses nästan omedelbart. 90% av alla meddelanden läses inom 3 minuter.

– Vi har också upplevt en ökad användning av våra mobilmeddelandelösningar och -tjänster under hela veckan, inte bara på Black Friday. Denna trend gör det ganska klart för oss att Black Friday blir Black Week, fortsätter Arild E. Hustad.

Other sites