Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Snabbväxaren LINK Mobility skalar upp det digitala samarbetet med Aftonbladet

19 februari 2016
Share:
Krister Tånneryd, Managing Director

Krister Tånneryd, Managing Director

LINK Mobility summerar ett framgångsrikt 2015 med kraftig organisk tillväxt i alla bolagets fokusområden: mobilkommunikation, mobillösningar och mobilbetalning. Kunderna finns inom många olika branscher där man behöver digitalisera kundrelationerna. Nu storsatsar Aftonbladet tillsammans med LINK Mobility och utvecklar de mobila lösningarna för både tidningen och bilagorna.

LINK Mobility AB ingår i den norska, börsnoterade koncernen LINK Mobility Group ASA. Fokus ligger på att hjälpa kunder att kommunicera mobilt. På en marknad med hög tillväxt tar LINK Mobility marknadsandelar och efterfrågan är stor i många olika branscher.

Krister Tånneryd, Managing Director på LINK Mobility, kommenterar:

”Prognosen för SMS-tjänster och mobila lösningar är fortsatt kraftig tillväxt. Vi har lanserat en mobil lojalitetslösning fokuserad på återköpsfrekvens och den har vi redan flera kunder som använder, till exempel Aftonbladet, Granngården och Best Western. Det som är viktigt för kunderna är att man skapar återkommande köp, bland annat genom mobila stämpelkort, ökar sin kunskap om användarna och har en direkt kommunikationskanal till dem. Sedan flera år arbetar vi med Aftonbladet, bland annat med mobila betalningslösningar för Plus-tjänsten, och sedan en tid tillbaka även med lojalitetslösningen. Det har varit en framgångsrik satsning, så nu växlar Aftonbladet upp rejält.”

Via en app som man enkelt laddar ner kan Aftonbladet belöna sina lojala kunder med ett mobilt stämpelkort, och samla in kontaktuppgifter till köpare av den fysiska tidningen. Nu breddar man den mobila lösningen och inkluderar hela produktportföljen med bilagorna Söndag, Kryss, Klick! och TV:

”Efter att ha nyttjat plattformen i ett år utökar vi nu samarbetet till att gälla inte bara Aftonbladet, utan även Söndag, Kryss, Klick! och TV. Vi gör olika kampanjer och utvecklar hela tiden hur vi jobbar med lösningen. Vi har mycket lovande siffror, t ex har 70 procent av de som laddat ner appen registrerat sitt mobilnummer, 67 procent använder det mobila stämpelkortet och av dessa har 85 procent löst in det. Nu tar vi detta vidare till nästa steg för att få full utväxling”, säger Hans Tham, försäljningschef på Aftonbladet.

Fredrik Bengtsson, Business Development Director på LINK Mobility, menar att framtidens kundrelationer bygger på respekt för och kunskap om kunden, bland annat det som LINK Mobility levererar inom ramen för mobila lösningar. Då kan man som företag leverera verklig kundnytta:

”Mobilen är en viktig del av människors vardag och en viktig kanal för kommunikation. Till exempel läses ett SMS i så hög grad som 98 procent, vilket gör det kraftfullt, samtidigt som det är extremt viktigt att det är relevant när du kommer så nära din kund. Genom vår mobila lösning som bland annat Aftonbladet använder, lär du känna din kund så att du kan kommunicera på ett relevant sätt, ge bra service och öka lojaliteten. Alla företag med behov av att lära känna sin kund bättre har en affärspotential här.”

Läs mer om lojalitetslösningen

Om LINK Mobility AB
LINK Mobility AB ingår i LINK Mobility Group ASA, som är Nordens största leverantör av mobila kommunikationslösningar. Vi erbjuder mobilkommunikation, mobilbetalningar och mobillösningar – mobilt är den gemensamma nämnaren. Vi är med och skapar framtidens kundrelationer.

För mer information

Krister Tånneryd, Managing Director
krister.tanneryd@linkmobility.com
+46 701410000

Other sites