Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Status gällande LINKs uppköpsprocesser

11 juli 2018
Share:

Hänvisningar görs till börsmeddelande och tidigare nyhet avseende det rekommenderade frivilliga erbjudandet att sälja alla aktier i LINK Mobility Group ASA till Victory Partners VIII Norway AS.

Hänvisningar görs vidare till börsmeddelandena 1. den 30 april 2018 avseende undertecknande av förvärvsavtalet av två europeiska meddelandebolag i Storbritannien och Frankrike, 2. den 17 april 2018 avseende undertecknande av förvärvsavtalet av det ungerska mobilmeddelandebolaget Dream Interactive Ltd. (verksamt under namnet SeeMe) och 3. den 26 februari 2018 om undertecknande av förvärvsavtal av sydösteuropeiska mobilmeddelandeföretaget som för närvarande ägs av Allterco JSCo och som drivs av Teracomm Companies.

Till följd av erbjudandet och begränsningarna av bolagets handlingsfrihet enligt norska lagen om värdepappershandel kommer bolaget inte att kunna slutföra bindande avtal förrän erbjudandet har genomförts eller avbrutits. Följaktligen kommer erbjudandet att leda till en uppskjutning av respektive tidtabeller som tidigare meddelats för de signerade tiderna. Bolaget har för avsikt att fortsätta att genomföra bindande avtal vid avslutande av erbjudandet.

 

För mer information:

Other sites