Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

TietoEVRY integrerar LINK Mobilitys tjänst Mobile Invoice för enklare betalningar

20 maj 2021
Share:

TietoEVRY har integrerat LINK Mobilitys tjänst Mobile Invoice i deras system för att kunna erbjuda företagskunder möjligheten att skicka ut fakturor direkt i mobilen.

Vår tjänst Mobile Invoice har integrerats med TietoEVRYs tjänst Multichannel, för att göra det möjligt för konsumenten att motta sin faktura via SMS. I Multichannel erbjuds en mängd olika kanaler för konsumenten att ta emot och betala sin faktura, vilket ökar kundnöjdheten likväl som förenklar betalprocessen.

TietoEVRY kontaktade LINK med målet att finna en välfungerande och säker betaltjänst som kunde integreras i deras befintliga produkt. Deras vision var att kunna erbjuda sina företagskunder en ny distributionskanal för fakturor via produkten Multichannel och effektivisera betalprocessen.

– Vi är väldigt nöjda med integrationen mellan Mobile Invoice och TietoEVRYs tjänst. TietoEVRYs företagskunder kan enkelt ta del av data både innan och efter faktureringen, samtidigt som konsumenten får chansen att snabbt och smidigt betala direkt i mobilen . Det är ett tydligt bevis att en fullskalig integration ger stor nytta för både företag och konsumenter, säger Frida Finnström, Managing Director på LINK Mobility AB.

Så fungerar integrationen

Multichannel tillhandhåller en mängd olika kanaler för sina företagskunder att nå konsument. Om man väljer Mobile Invoice så kommer man motta ett SMS med en länk till en skräddarsydd landningssida med kundens grafiska profil. På landingssidan finns förutom fakturauppgifterna möjlighet att få upp en kopia på orginal fakturan. När konsumenten har valt hur den vill betala så verifierar konsumenten med Mobilt Bank-ID. De två betalsätt som erbjuds i integrationen med Mobile Invoice är bankbetalning och Swish.

Anna Kjellgren, Product Concept Manager i Billing&Invoice TietoEVRY.

TietoEVRY erbjuder även en välfungerande fallback-lösning som säkerställer att konsumenten alltid kommer att motta sin faktura. Om en faktura inte går att skicka ut i konsumentens önskade kanal så noterar deras system det och skickar ut en pappersfaktura. Därigenom riskerar inte konsumenten att missa fakturans förfallodatum och ger en ökad trygghet för både företaget och konsumenten.

– I Norden pågår det just nu flera olika parallella trender och initiativ inom områden som fakturering och betalning. De här förändringarna är både strukturella och beteendemässiga. För oss i TietoEVRY Billing & Invoice är det viktigt att vi hela tiden ligger i framkant för att kunna erbjuda våra kunder bättre och effektivare tjänster till sina kunder. Nu lanserer vi Mobilfaktura i samarbete med LINK Mobility. Med Mobilfaktura får både konsumenter och företag ett snabbt och enkelt sätt att hantera betalningar, säger Anna Kjellgren, Product Concept Manager i Billing&Invoice TietoEVRY.

– Det känns väldigt bra att vi har tagit nästa steg i vårt partnerskap med TietoEVRY i och med detta projekt. Samarbetet har varit framgångsrik från dag ett och vi är så glada att TietoEVRY nu valt att integrera ytterligare en av våra tjänster. Mobile Invoice kompletterar TietoEVRYs utbud med ett effektivt betalningsalternativ. Med den här integrationen kan vi tillsammans jobba för att rulla ut lösningen på flera marknader framöver, avslutar Frida Finnström.

Om TietoEVRY

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhällen. De är ett ledande företag inom digitala tjänster och mjukvara med lokal närvaro och global kapacitet. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter globalt. Företaget betjänar tusentals företagskunder och kunder inom offentliga sektorn i mer än 90 länder.

Om LINK Mobility

Vi är Europas ledande och snabbast växande leverantör av mobilkommunikation och mobiltjänster för företag. Vi tror starkt på att utveckla samspelet mellan företag och konsumenter genom engagerande kundkommunikation.

Om Mobile Invoice

Mobile Invoice är en effektiv och säker faktureringstjänst som når konsumenten snabbt. Tjänsten fungerar för alla typer av betalningar och är en flexibel lösning för att debitera konsumenter. Den har stöd för flera olika betalningsmetoder och konsumenten signerar sin betalning med appen Mobilt Bank-ID för att säkerställa att betalningen är korrekt och säker.

Other sites