Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
NEWS

Zervicepoint boostar plattformen med SMS från LINK Mobility

8 februari 2022
Share:

Zervicepoint hjälper företag att skapa en bättre arbetsplats med hjälp av automation och självbetjäning. För att skapa en friktionsfri arbetsplats behövde de bredda sitt utbud av kommunikationskanaler och valde LINK som partner för SMS-utskick.

Alexander Burman, vd på Zervicepoint berättar att processen för att finna en SMS-leverantör började efter feedback från deras företagskunder:

– Sedan tidigare har vi endast haft ett mejlverktyg integrerat i plattformen, men vi började leta efter en säker SMS-leverantör när flera kunder efterfrågat den kanalen. Vi ser främst att efterfrågan gällt att skicka ut påminnelser på ett effektivare sätt.

Zervicepoint

Zervicepoint är ett bolag som hjälper företag att effektivisera de interna processerna för anställda. Deras plattform agerar en samlingspunkt för de önskade verktyg och system som ett företag vill integrera, för att sedan automatisera processer såsom beställning av ny hårdvara och onboarding.

Genom att integrera SMS i deras plattform kan de erbjuda företagskunderna ett ännu smidigare sätt att skicka ut påminnelser och uppmaningar. Idag är de två kommunikationskanaler som erbjuds mejl och SMS.

– Vi ser verkligen fram emot detta partnerskap tillsammans med Zervicepoint. Genom att kombinera våra tjänster kan vi säkerställa ett ännu bättre utbud för slutkunden och en smidigare internkommunikation för de anställda, säger Frida Finnström, vd på LINK Mobility AB.

Om Zervicepoint

Zervicepoint hjälper företag att automatisera företagsprocesser inom HR och IT. Genom deras plattform kan företag integrera sina system och skapa självbetjänande processer och friktionsfria arbetsdagar.

Other sites