Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

LINK Mobility

LINK Mobility Group är Europas största leverantör av mobiltjänster med globala lösningar

Vi är Europas ledande och snabbast växande leverantör av mobilkommunikation  och mobiltjänster för företag. Vi tror starkt på att utveckla samspelet mellan företag och konsumenter genom engagerande kundkommunikation. 

Vi hjälper fler än 21 000 kunder med mobilkommunikation och mobiltjänster, till fler än 230 länder och territorier. Genom åren har vi utvecklat en rad attraktiva lösningar för att möta den växande efterfrågan för att förbättra interaktionen mellan företag och kunder. Under 2019 skickade vi över 10 miljarder SMS åt våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av innovativa och skalbara SMS-tjänster för många branscher med fokus på värdefull digital konvergens mellan företag och kunder, plattformar och användare.

LINK Mobility

På LINK Mobility gör vi mobila interaktioner och modern konversation enkelt. Inom alla delar av mobil kommunikation erbjuder vi global, snabb och personanpassad meddelandehantering som en viktig drivkraft för all dialog mellan företag och kund.

År 2001 tog vi de första små stegen för utveckling av ett mer intelligent mobilt kommunikationsgränssnitt för framtiden. Sedan dess har vi blivit Europas ledande leverantör av mobil meddelandehantering. Nu är vi över 500 LINKare som strävar efter att omvandla personanpassad kommunikation med flera och nya kanaler, innovativa mobila kommunikationstjänster och intelligent användning av data.

Värderingar

Vi uppskattar mångfald, gränsöverskridande samarbete och gillar att lösa komplexa utmaningar i en miljö som präglas av hög tillväxt. LINKare är kunniga, nyfikna och snabbrörliga lagspelare som strävar efter att hela tiden leverera bästa möjliga mobila tjänster åt våra kunder.

Idag finns vi i fler än 22 kontor i 16 länder med huvudkontoret i Oslo, Norge. I takt med att vi vidgar vår marknadstäckning upplever vi stark organisk tillväxt då alltfler företag digitaliserar och flyttar sin verksamhet till mobila plattformar. Med ett kreativt förhållningssätt till behoven hos företag och tekniken strävar vi alltid efter att leverera värdefulla mobila kommunikationstjänster med global räckvidd.

 

Group Leadership Team

CTO

Torbjørn G. Krøvel

COO West Europe

Benoît Bole

COO Central Europe

Hendrik Faasch

COO Northern Europe

Ina Rasmussen

Other sites