Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Vi är LINK Mobility

LINK Mobility Group är Europas största leverantör av mobilkommunikationslösningar och är en ledande CPaaS-leverantör. Med oss kan du nå ut till miljontals konsumenter världen över inom bara några sekunder.

Vi är Europas ledande och snabbast växande leverantör av mobilkommunikation  och mobiltjänster för företag. Vi tror starkt på att utveckla samspelet mellan företag och konsumenter genom engagerande kundkommunikation. 

Vi hjälper över 47 000 kunder med mobilkommunikation och mobiltjänster, till fler än 230 länder och territorier. Genom åren har vi utvecklat en rad attraktiva lösningar för att möta den växande efterfrågan för att förbättra interaktionen mellan företag och kunder. Under 2021 skickade vi över 13 miljarder meddelanden åt våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av innovativa och skalbara kommunikationstjänster för alla branscher med fokus på värdefull digital konvergens mellan företag och kunder, plattformar och användare.

Vår historia

På LINK Mobility gör vi mobila interaktioner och modern konversation enkelt. Inom alla delar av mobilkommunikation erbjuder vi global, snabb och personanpassad meddelandehantering som en viktig drivkraft för all dialog mellan företag och kund.

År 2001 tog vi de första små stegen för utveckling av ett mer intelligent mobilt kommunikationsgränssnitt för framtiden. Sedan dess har vi blivit Europas ledande leverantör av mobilkommunikationslösningar. Nu är vi över 650 LINKare som strävar efter att omvandla personanpassad kommunikation med flera och nya kanaler, innovativa mobila kommunikationstjänster och intelligent användning av data.

Våra värdeord

Vi på LINK lever vi efter tre värdeorden som driver vår verksamhet och vår kultur: United, Dedicated och Enthusiastic. Vi uppskattar mångfald och gränsöverskridande samarbete och att lösa komplexa utmaningar i en miljö med hög tillväxt. LINKare är kunniga, nyfikna och smidiga lagspelare som strävar efter att konsekvent leverera de bästa tjänsterna för våra kunder. Med ett kreativt förhållningssätt till affärsbehov och teknologier strävar vi alltid efter att leverera värdefulla mobila kommunikationstjänster med en global räckvidd.

 

Group Leadership Team

Interim CEO

Thomas Berge

Interim CFO

Morten Løken Edvardsen

Nelson Vanegas - LINK Mobility

Interim CTO

Nelson Vanegas

COO West Europe

Benoît Bole

COO Central Europe

Hendrik Faasch

COO Northern Europe

Ina Rasmussen

Other sites