Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
BLOG

Optimera ditt SMS-utskick inför Black Friday!

8 november 2018
Share:

Se till få ”bang for the buck”, det mesta ut av ert SMS-utskick, med bra konvertering under årets Black Friday. Det är bara en dag men på LINK märkte vi förra året en markant ökad aktivitet under hela veckan. Här kommer några tips så att du kan optimera din mobilmarknadsföring inför Black Friday 2018!

 

 1. Städa dina listor, lägg in telefonnumren med +46. (Och städa studsar efter utskicket, inför nästa utskick. Det är lika bra att ta tag i det med en gång.)
 2. Skicka kortfattade och tydliga SMS.
  Vid fler än 160 tecken delas ett meddelande upp i flera SMS, och vid väldigt mycket trafik, som under exempelvis Black Friday, så kan de därmed levereras med lite tid emellan.
 3. En länk inkluderad i meddelandet ger högre konvertering.
  Så här får du till länkarna som du vill ha dem. Kom ihåg att länka till en mobilvänlig webb.
 4. Glöm inte att ha med ett stoppord.
 5. Använd en unik kampanjkod, för att enkelt kunna mäta och följa upp utskicket.
 6. Använd gärna en unik mobilkupong som enbart gäller för Black Friday. Då kan du med fördel skicka den tidigare i veckan, för att sticka ut i bruset. Det uppfattas dessutom som att det ligger lite mer kärlek bakom utskicket ur mottagarens perspektiv.
 7. Sprid ut ditt utskick tidigare under veckan. Jobba med segmentering och att personifiera dina utskick, så kan du istället skicka batcher till dina intressegrupper.
 8. Den absolut mest populära tiden under Black Friday är kl 9. Försök att sticka ut i bruset genom att skicka annan dag och tidpunkt, om du kan.

Mer inspiration

Other sites